I RUN AWAY BUT I CANT LET GO

Dumma väder :( Nyss va det typ sommar och nu regnar det, haglar och är allmänt dystert hela tiden ? :( bläääääää...röstar för att solen ska hitta tillbaka igen, speciellt till årets första grillning som ska ske på måndag. Måste vara iaf uppehåll då, ber för det!
Bortsett från det sunkiga vädret så har dagen varit soft, slutade 11.15, åt mat i skolan sen chillade jag galet när jag kom hem. Så¨sjukt skönt med nada plugg nu tills efter lovet :D Sedan lagade jag mat med broder och ställde in mina kvällsplaner med Emil och Tove pga vädret....
Nej nu ska jag gå ner och goffa i lite godis som pappa hade med sig hem idag :) Blir en skön och lugn hemmakväll för en gångs skull, utan stress över skolan elle rnått annat skit :)))))) lycklig chey
nej men ja pratar ju bara på så jag säger godnatt och pusss på er istället för att detta ska blir världens längsta inlägg, såå
PUSSS



REMEMBER ALL THE SADNESS AND FRUSTRATION AND LET IT GO

Gud va dålig jag är på att uppdatera, jag vet det. Men blir alltid lika glad när jag ser er 10-15 bloggläsare som ändå kollar in varje dag hihi. Kul att några följer mig och mina tankar iaf ! 

Nej, nog om er sköna kisar, nu får ni ta en minut eller två och lyssna på massa wää när jag bara måste få ut lite frustration, det är så att det är någon jag inte förstod mig på förut, inte förstår mig på nu och som jag inte kommer att förstå mig på senare heller. Du vet att jag pratar om dig! Du har alltid en jävla massa problem som alla andra ska lösa men du kan aldrig ta tag i det själv utan alla andra ska kämpa och lösa problemen åt dig, fast du alltid vet alla svren själv från början. Varför frågar du om du redan vet svaret???!? Så jävla onödigt...
 Du har följt mig sedan 2an i gymnasiet nu och det enda jag känner jag har fått ut av vår relation är ångest, frustration och en hel del tårar. Varför ska det vara så svårt att förstå dig...för jag fattar verkligen inte. Kan ärligt säga att jag hatar dig och jag INTE kommer att sakna dig efter att vi skiljs från varandra i Juni eller när det nu är. Du gör allt till ett helvete och nu har jag en jävla dejt med dig också, suger ju. Men allt jag vill är att du ska lösa dina egna problem och lämna mig ifred för jag förstår mig inte på dig...Så snälla lilla söta FysikB lämna mig ifred eller låt mig förstå dig!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!wääääääääääääää


Såhär känner jag för dig just nu..! FU


GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN

Måste bara passa på att slänga in ett inlägg och tillägna det till min finaste Kaj som fyller 19 år idag! Jag älskar dig min fina <3


NOW YOU´RE JUST SOMEBODY THAT I USED TO KNOW

Underbar dag idag, jättefin och god födelsedagsbrunch på förmiddagen. Sen blev det hem till soffan en dstund, tror till och med att jag slumra till en stund då jag vaknade av att Adam och Pappa tagit över TV:n med någon fotbollsmatch (som vanligt). Sen tog jag tag i min cykel och sprang hela vägen till Tove för att hämta den och sedan cykla speedofart hem :))) När jag kom hem så stod det sushi på middagsbordet, duuunder!
Efter den underbara middagen så tog jag en dusch och klädde på mig massa varma kläder då nästa stopp var att cykla till valsätra och kolla på Pemils fotbollsmatch med Marcus och Nelly, fantastiskt skönt söndagsnöje !
Nu har jag krypit ner under täcket och gjort mig redo för sömn framför Jersey Shore mhihi!
Imorgon tror jag att jag ska cykla till skolan hihi, 2 underbart sköna veckor som jag har framför mig tills lovet! Ååh älskar när livet leker hihi!
PUSSS

But you didn't have to cut me off
Make it like it never happened and that we were nothing
I don't even need your love, but you treat me like a stranger
And that feels so rough
Now you´re just somebody that I used to know

 
frihetskänsla, bästa som finns


KÄRLEK ÄR ETT BREV SKICKAT TUSEN GÅNGER

Fredag igen, redan!? Underbart hihi! Den här veckan har verkligen gått så sjukt fort, religionsprov i tisdsags och fysikprov idag! En bra vecka trots mycket plugg, har bara fått bra besked och vädret har varit på rätt sida!! skönt!
Nästa vecka från och med onsdag ska de bli så sjukt bra väder så jag längtar tills dess mhihi, inget har jag att plugga heller, känner på mig att nästa vecka blir den bästa på länge :D

Juste!! Ett nytt datum för avicii har sats nu, 1a Juni! YES!
Verkar som att de mesta faller på plats och gud så skönt det känns!
Ikväll blir det antagligen Williams eller chillkväll här hemma med mina fina gammelkompisar hihi!
Nej nu går bussen om en kvart så jag ska gå ner och packa väskan och så, ha en bra dag nu så hörs vi!
PUSS


MAYBE THERE´S NOTHING MORE TO SAY AND IN A FUNNY WAY I´M CALM

Idag var en bra dag, idag måde jag bra.
Underbar dag helt enkelt, även fast den innehöll en hel del fysik faktiskt hihi. Men en tove-tott dag/eftermiddag kan ju aldrig gå fel. Plugg med världens bästa lärare och sedan fika till solnedgången med världens finaste vän, underbart verkligen!
 Fick en ganska befriande känsla under lunchen när Issa sa "det är ju bra, det är ju framsteg" och då kom jag att tänka på hur långt jag faktiskt har kommit och hur många hinderprövningar som jag faktsikt har överkommit. Ibland kan jag hamna i svackor men när jag tar mig ur dem så känner jag verkligen hur mycket det finns i mitt liv som jag istället borde glädjas över, hihi :) Tänkte inte skriva något djupt inlägg utan avslutar bara med några rader ur en superfin låt, enjoy.

Maybe there's nothing more to say
And in a funny way I'm calm
Because the power is not mine
I'm just gonna let it fly


THE WAY HE GOT ME, AND FORGOT ME


Saknar mitt blonda hår en gnutta, kanske ska försöka få tillbaka det nu till våren? Hmm något att tänka på i alla fall!
Har absolut ingenting att skriva alls så kan ju berätta att jag hade lunchmöte idag med mina fina projektarbetsbrudar. Fick mycket gjort och jag längtar tills allt är klart och vi står där, den 21 April och är helt klara och nöjda över hur resultatet av allt blev. Kommer kännas underbart verkligen!
Annars har jag hunnit med å städa mitt rum och pluggat en gnutta religion idag, snart blir det soffhäng resten av kvällen med familjen och sen blir det sängen. Idrott som första lektion imorgon, värt!
Nej nu ska jag kolla vad TV:n har att erbjuda en kväll som denna tror jag :)
Ha det bra så länge, PUSS


HAVE A LITTLE FAITH IN ME

And when the tears you cry
Are all you can believe
Just give these loving arms a try
And have a little faith in me




En dålig period som bara kan bli bättre nu, efter regn kommer solsken..det jag lever efter det senaste året. Menn värför måste regnet komma igen efter solskenet, det gör det så svårt att glädjas åt det fina utan att tänka på vad som kan komma att ske eller vad som har skett. Det är så lätt att säga en massa saker som att man ska leva i nuet och att man ska leva varje dag fullt ut och en massa andra ordspråk, så lätta att säga, så svårt att faktiskt genomföra. Hatar att vara den lednsa, den svaga eller den som är på dåligt humör men lev mitt liv och gå i mina skor, halka och ramla nerför alla stup som jag har och sedan kan du döma mig. Jag menar inte att jag har haft världens jobbigaste liv men ett förjävla jobbigt år...och ibland kommer svackor som drar ner mig till botten igen, som påminner mig om allt som har hänt. Men jag kommer komma upp på benen igen snart, ge mig bara lite tid och Have a little faith in me


THANKS FOR ACTING LIKE YOU CARED, MAKING ME FEEL LIKE I WAS THE ONLY ONE

Rättskunskap är egentligen askul men just nu när jag ska plugga, halvdöd, så är det inte lika kul längre. Ska iaf lägga mig nu och hoppas på det bästa och hoppas på att få sova en hel natt nu, utan att vara rädd för att blunda. Utan att vara rädd för att samma jävla mardröm ska väcka mig igen , för tusonde gången den här veckan. Den är så verklig och tar verkligen hårt på mig märker jag nu såhär i efterhand. Vaknar sådär äckligt svettig och vettskrämd, försöker somna med lampan tänd men så fort jag stänger ögonlocken så är drömmen så tätt inpå mig igen..
Blir inte bättre av rättskunskapsprovet och alla dessa historier vi läser, eller att jag skrev denna text, det var otroligt dumt för nu är jag redan asrädd..jävla skit..


ÄR DU KVAR DÄR DU VAR? JAG HAR SLUTAT GÅ FÖRBI. DET ÄR NOG BÄST FÖR BÅDA OM JAG FÖRSÖKER LÅTA BLI.

Sånna dagar som denna så vill jag bara ligga under en filt och glömma allt och sova, sova och sova ännu mer. Men nej, prov imorgon och nu måste jag verkligen börja plugga! Inte sen, inte om en timme utan nu. För klockan 20.00 är det Sofias änglar och sedan ska jag fan sova...
Jag hoppas att jag mår bättre imorgon verkligen och att de inte gör så fruktansvärt ont överallt då. Mamma tycker jag ska gå och kolla upp mina värden i kroppen, får se hur de blir med det.
Nej idag har jag bara drunknat i Melissa Horns vackra stämma och det ska jag fortsätta med. Har fastnat för denna låt som jag länkar här nere, dels för att jag  kan känna igen mig i texten påå något vis och dels för att låten är vacker på ett hemskt sätt.

Det är vår och varmt
och fullt med folk på stan
och jag har köpt nya solglasögon
och gömt mig i dom hela dan

Är du kvar där du var
jag har slutat gå förbi
det är nog bäst för båda
om jag försöker låta bli

Vem lämnade vem
jag är inte över dig än

Jag grät och vi kysstes
fast jag borde ha bett dig att gå
och jag ska aldrig mer säga sanningen
till nån som saknar förmåga att förstå

Det är ljust snart, jag vet
men än så känns det kallt
och gissa vad du glömde
den hänger runt min hals
jag önskar att jag var en sån
som inte tänker alls

Vem lämnade vem
jag är inte över dig än

Som en bekant som hängt sig kvar
för att allting har gått bra
nu vill du vara vän med mig
men det vill inte jag


Det är vår och varmt
när du har hört vad jag har sagt
då är det du som går i solglasögon
och saknar nån du aldrig haft

Vem lämnade vem
jag är inte över dig än


EN DAG I SOLEN

Den där känslan i kroppen när man känner att man är lycklig, på riktigt!
Den känslan hade jag hela dagen igår, jag var verkligen genuint lycklig hela dagen. Det var som om allt bara klickade hela dagen, vädret var så jävla bra också så de kunde inte ha varit bättre.
Det var en besviken och otroligt ledsen becka som lämnade Stockholm i fredags och jag trodde att helgen skulle faila totalt då jag inte hade vidare planer för resterande dagar på helgen men där hade jag fel!
När jag vaknade igår så lös solen in i mitt rum, gick ner och åt god frukost och pratade med mamma och pappa, då kändes det lite bättre efter gårdagen och ännu bättre kändes det när jag fick lite egentid med bror min på stan. Vi kirrade mina studentfestbiljetter, hans Prao-plats och lite lunch! Underbart väder och en underbar och efterlängtad, välbehövlig egentid med den personen som betyder absolut mest för mig på hela jorden.
Dagen fortsatte med att vi tog en sväng till rådhuset och sen väntade bussen hem. Men jag var inte hemma längre än en timme för då ringde Tove min sötnos och frågade om jag kunde åka till stan med henne och självklart bangade jag inte på det!
Vi styrde allt hon behövde på stan sen satt vi på bryggan i solen och pratade och styrde upp lite saker.
Sedan åkte vi på en hemlig tur och slutade på Willys i salabacke där vi köpte det som behövdes inför kvällen.
Sedan åkte vi hem och mötte världens bästa Kaj på bussen. Vi pratade lite mer innan vi kom hem och jag lagade mat åt min Tovis. Middagen var underbar med tända ljus, pasta med sås å kyckling och ännu mer prat.
Sen efter middagen la vi oss framför soffan med efterrätt som Tove fixade åt oss, chokladglass med hallon <3
Efter ett tag och efter några otroligt fina drinkar i mina älskade glas så joinade oskar, Emil, Issa, kaj och marcus oss, en efter en. Sen fortsatte kvällen i rätt riktning. Det blev melodifestivals tittande, prat om gamla minnen i timmar, dans till diverse gamla låtar, battle mellan tjejerna och killarna till Grease summernights, lite mer snack om tiden som har gått och en hel del skratt och glädje!
Det var bara en helt underbar dag/kväll/natt som var så välbehövlig och otroligt trevlig. Tack som f*an alla som gjorde min dag så underbar igår, all kärlek till er verkligen! <3


I HÖGTALARNA: VIKTIG INFORMATION!! POLISEN TILLSAMMANS MED ARRANGÖRERNA HAR BESTÄMT ATT KVÄLLENS SPELNING MED AVICII ÄR INSTÄLLD PÅ GRUND AV SÄKERHETSAKÄL

Jävla helvetes skit fan :( är så ledsen och besviken. Galet taggad, står i kön, fryser ihjäl men bryr mig inte för man är för glad, sen 5 minuter innan insläpp ställer de in konserten!!
Kallabaliken uppstår och alla börjar springa tillbaka till tunnelbanan, vi stod kvar och fattade inte vad som hade hänt? Nyaa var man astaggad och så jävla euforisk sen nu 2 sekunder senare vända hela humöret upp och ner. De var bara för oss att ta tåget tillbaka till Uppsala med tusentals andra besvikna personer!!
Va så himla taggad, AVICII liksom, som jag hade taggar, i månader!!?!?
Ska jag hoppas från botten av mitt hjärta att de kommer en ny spelning och att den spelningen inte krockar med något annat.....


RSS 2.0