Dagen efter.

Hejsan!
Igår vart lyckad för det mesta! :) Festen va najjs och det var mycket snällt folk där! Lite drama och tårar men de hör till va? Lite svårt att hitta til bussen men jag kom hem i tid och oskadd :)
Stort tack till anders min goda vän ! Du betyder gubben <3
Nu ska jag plugga matte duktig som jag är. Puussar <3



"Du kan få mig när du vill"

//R,

Halloween

Hejsan!
Är nu hemma hos Becca och taggar inför halloween festen ikväll, ska bli super. Nu sitter ja med datan lite medans min älskling duschar och gör sig superfin! :D Vi ska snart köpa pizza och vid 6 tiden drar vi! puss på er, hoppas ni får en lika bra kväll som vi ska få :D
Slänger in ern bild på mig ifrån 9ans spexfoto, tänkte att det skulle passa eftersom det är maskerad ikväll :D

//R,


HOOOME!

Hejsan mina vänner nu är jag hemma igen :D Det är lite skönt att komma hem men fyfan för sverige vid denna årstid! Hatar regn och slask. Jag vill ha vinter nu ju hihi :D Lämnade 32 härliga grader igår och kom hem till 4, uschanpuschan!!! :'(
Men men ångesten vänder förmodligen när jag får träffa mina underbara vänner! :D Snart så kommer Minttu och Becca!!! saknade som tusan!!! Sen ska jag nog träffa vicky, lollo och angie lite senare? suuuuper! <3
Puss på er <3

"Borta bra men hemma bäst!"

//R,

Sol, Bad & härliga 30 grader!

Hejsan hejsan!! :D
Nu är jag då i Gran Canaria, jag måste bara säga att det är ett paradis här asså finare hotellområde lär ju inte finnas?! okej slut på skrytet nu :)
Hur härligt och underbart det än är här så saknar jag faktiskt sverige, eller inte sverige men alla underbara människor som är där.
Becca I miss you so much! Nästa måndag äger vi skolan igen right? :D
puss på er alla <3

//R,

GRAN CANARIA HERE I COME!

Hejsan alla snuttisar :D

Ville bara säga att jag åker till Gran Canaria imorgon så det kan hända att det blir väldigt dålig uppdatering här i en vecka nu, men ni kan ju alltid titta in för om ja får lite tid över så slänger jag in ett inläg.
Jag kommer sakna er mina underbara vänner, puss på er alla
Tänkte slänga in en liten bild på mig så ni får en uppfattnig om hur ja ser ut på ett ungefär ;) Bilden är ifrån i somras då ja var i Grekland med familjen, Trevligt treligt :)
"I´ll be back before you know it "
 
//R,


Hurra, hurra, hurra! :D

GRATTIS GRATTIS GRATTIS PÅ DIG MIN PUDDING. JAG SER FRAM EMOT MÅNGA UNDERBARA ÅR MED DIG VID MIN SIDA :D ! HOPPAS DU FÅR EN UNDERBAR FÖDELSEDAG PUUSS PÅ DIG! <3



//R,


I väntan på kemin...

Tjoho!!
Jag är så överlycklig nu hihi :D men varför är jag det?? jooo....dudududuu. Jag kom precis på att nu är det bara 2 dagar kvar tills jag åker till gran canaria På onsdag morgon kl 7? åker planet.
Idag har det varit rätt chill, hade en biologiredovisning so  gick rätt bra faktiskt! Imorgon har vi fyrisskolansdag och det är min bejbies födelsedag!! :D Nu har jag bara kemi kvar, sen slutar jag. När jag kommer hem så ska jag skriva min bokredovisning och ränka lite matte sen ska jag packa klart. !! :D Guud va jag längtar!
Aja nu ska jag sluta snacka om det hihi...kanske... Men jag ska iaf iväg och ha kemi nu! puss

"Jag älskar dig Anna Rebecca Skott!"

//R,

Ledig fredag :D

Shulululu från en nybadad Becka!

Idag har jag haft ledigt så underbart skönt!!
Jag har hunnit med att:
börja packa, läsa min svenskabok, titta på film med min älskade broder, äta kladdkaka :D!, bada, göra inpackning, raka benen, måla mina naglar, skriva lista på vad som är kvar att packa + lite mera saker som ja inte kommer ihåg just nu haha. Jag har avrit på strålande humör hela dagen och det ska jag fortsätta med ! Ikväll så kommer jag nog förmodligen att träffa mina sötnosar Minttu & Becca! Underbart varje gång :)
Nu är det bara 5 dagar kvar tills jag åker !! :D hur skönt som helst att komma bort lite men kommer såklart att sakna mina älsklingar här hemma men vi ses ju när ja kommer hem igen (haha logiskt!)
Aja nu ska jag plocka undan efter mig i badrummet innan mammsen och pappsen kommer hem.
Puuusss pussss! 

"Tiden går fort när man har roligt"

//R,


SNÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ :D !

Idag så vaknade jag på vanligt morgonhumör. Sen såg jag att det hade snöat ute och att det fortfarande snöade. Gissa hur glad jag blev !?!? jag bara ÄLSKAR snö och vinter och julen och allt mysigt som vintern kommer med hihi. Så idag har jag varit på strålande humör. Vi hade nyss biologiprov det gick väll sådär men helt okej. nmej nu måste jag dra min underbara väninna säger till mig att det är 4 minuter tills vi har spanska. puss på er

"snö is the shiitt :D ! "

//R,

Ny dag, ny vecka

Tjenatjena!
Då var helgen slut nu då :/ men jag har ju en skön vecka framför mig eftersom vår klass är lediga på fredag :D så jag får väll stå ut. Sen är det ju inte långt kvar nu heller! inte denna men nästa onsdag åker jag och mormor till Gran Canaria :D ska bli såå sköönt att komma bort från Uppsala och Sverige ett tag ;) Haha men det är alltid lika skönt att komma hem sen så :P

Helgen vart superlyckad btw :D

Fredag: överraskning för Minttu med folk + tårta thihi :D
Lördag: Stan med Minttu & Lollo på dagen + filmmys, det blev bröllopsduellen och vi tyckte den var riktigt bra faktiskt så den rekomenderar jag starkt att kolla på med tjejkompisarna :D! Sedan vart det fotboll med Lollo <3 medans alla andra redan hade dragit till festen så satt vi fastklistrade vid TV:n och skrek oss hesa haha, snacka om irriterande när dommaren först dömer bort ett och sen två evenska mål!?!?! :( riktigt tråkigt med förlust. 1-0 Till Danmark slutade matchen för er som inte visste det....nu krävs det ett eller flera uuunder för att Sverige ska kunna komma vidare till VM -.- :( Men iaf sen när vi hade sett matchen så plockade vi upp angie och och drog till en lokal vid emobryggan till nån fest, det var trevligt folk och bra mysik så de va najs! :D
Söndag: Söndagar är pluggdagar och de var det jag gjorde sen såg jag på one tree hill såklart!! :D Sedan tog jag och Jessica våran söndagsprommis riktigt myysigt!
Tack för en lyckad helg allihopa!

Nej nu måste jag dra ska packa väskan och sen gå till bussen och åka till skolan med Kajsis :D <3

Puss på er <3

"But I can't spell it out for you,
No it's never gonna be that simple
No I cant spell it out for you
Just realize what I just relized. "

//R,

Heeelg :D !

Nu är det helg igen ! det är sjukt hur fort veckorna går. Nästa vecka går jag måndag-torsdag veckan efter det går jag måndag sen ledig på tisdag(då min bejbie fyller år) :D  sen åker jag till Gran Canarias på onsdagen :D Helt underbart!
Tänkte berätta lite om igår nu : Igår så var jag då först i skolan, vi har sååå sköna fredgar! vi började 10.00 och hade en kemi labb sen lunch sen hade vi en engelska lektion sen slutade vi som´vanligt 13.25 :) sen bar det av mot stan och sedan hem direkt, Essa kom till mig vid tre ungefär, vi pratade om allt och catchade upp lite en mycket värd stund för vi träffas ju inte så ofta nu :( men när vi väl träffas så är det superkul! Iaf så bakade vi en årta till min kära vän minttu. Efter att vi hade bakat tårtan så åkte Essa hem till sig för hon skulle vidare till en sak.
Jag fixade klart tårtan ocg begav mig hem till Anders med Lollo :D Vi väntade ett tag på vicky och ulle och sen ringde vi dit minttu, helt ovetandes så gick hon in i anders källare där vi stod med tårtan och skrek suuurrpprriissee! :D och sedan sjöng vi för henne och sedan åt vi tårta en mycket lyckad kväll!
Sen efter att vi hade varit hos anders så drog jag och minttu hem till lollo. och sedan tog jag bussen hem.
En suuperlyckad fredag! :D <3


"You always want what you cant get, thats just life "

//R,

GRATTIS!

JAG VILL BARA SÄGA ETT STORT GRATTIS TILL MIN KÄRA BÄSTIS MINTTU BIJVOET HELLBERG SOM FYLLER ÅR IDAG.



DU KANSKE INTE ÄR HELA VÄRLDEN, MEN DU BETYDER VÄRLDEN FÖR MIG!

JAG ÄLSKAR DIG OCH JAG HOPPAS ATT DU FÅR EN HEJDUNDRANSFLUNDRANS BRA FÖDELSEDAG :D
PUSS PÅ RUMPAN <3

nedräkningen kan börja :D

Hejsan ! Jag kom just på att det är bara typ 16(?) dagar kvar tills den 21/10 och det är då det smäller! Kanarieöarna here we come ;) okej nu låter ja som en nörd men men hahaha.
Iaf...Alla sitter här och typ nördar med sina datorer! Sociala klassen - Hej! haha
Har inte mycket att skriva, vi hade spanska prov nyss och det gick väll helt okej antar jag. Den svåra skrivdelen komme rimorgon, plus att vi också har ett matteprov imorgon!?! bläääääääää.

"Livet är vad du gör det till"

//R,

Pluggdag :/

Hejsan, måste först be om ursäkt för en mycket dålig uppdatering!

Igår va en lyckad dag :D
På dagen va jag och broder på pappas cup haha han spela korp fotboll ;) Ja och Adam underhöll oss med lite olika saker, det blev en fotbolls lördags förmiddag hihi.
Sen efter middagen så fixade ja mig lite och fick sedan skjuts till min älsklings Becca! Vi hade det mysigt ute i höstvädret, först promenerade vi till alex där anders va men de va tråkiga och vill einte gå ut med oss så vi promenerade vidare och fortsatte ner till stan och tillslut hamnade vi typ bakom vaksalatorg? De va iaf en fest där helt okej ;) vi träffade MINTTUBÄSTIS! där och lite andra folk!
Kom hem typ 2 ?
Idag vaknade ja kl 15.00 :O ! snacka om att sova bort hela dagen ju!? :( Jag ska nu se på one tree hill om 20 min sen ska jag ta tag i pluggandet på riktigt....Puss!

 Älskling <3 har alltid kul med dig! älskar dig! <3

//R,

Det har vart Fredags myyys :D

Idag har det varit en lyyckad kväll med gamla godingarna ;)
Vi har varit hos mig och myst lite, tittat på idol och käkat anders special curry pasta, goottiigott var det! :P Trevligt att träffa alla igen dem är ju helgoa haha :D!
Nu ska jag snart sova men först så ska jag Minttu och Lollo kolla på The Hills! :D Vi är ju hemma hos mig och har huset för oss själva. Myyyys!!! :D
Aja nu ska jag gå innan de hinner somna hahaha
puussspussss <3

" I will always love you"


//R,

RSS 2.0