TÄÄÄÄLTNINNG PÅ G!

Hejsan mina få men älskade bloggläsare! Idag så ska jag tälta med min galnaaa klass hihihi, blir superduper! :D Nej nu ska jag börja packa ihop allt, önska oss lycka till nu för ni fattar inte hur mkt saker som ska få plats på min cykel :O höhö

Puss <3

//R,


BLÄÄÄÄÄ....

....regnet stoppade oss så de blev inget v-torg idag, nu ska jag slumra om puss <3

//R,

LOPPIS

Godmorgon! Helt sick att jag är uppe nu eller vad tycker ni ? Aja jag ska iaf sälja saker med pou på vaksalatorg så nu ber jag till solgudarna att de blir uppehåll hela dagen, snääälllaaa!!
Ikväll så blir det antagligen fest i gränby eller så ska ja chilla med lollo ;) vi får se hur det blir, båda blir nog trevlans. Aja nu måste ja skynda..plikten kallar! <3

//R,

SNART SÅ!

Hejsan bloggen, gud va jag känner att jag behvöver sommarlov NU. Är så sjukt trött på skolan och på prov och ja vet inte vad.
Idag har jag varit på aasdåligt humör, kemiprovet gick åt helvete också..sen jag har kommit hem har min familj bara varit jobbig också så jag fick ett utbrott nyss så nu sitter jag inlåst i mitt rum och vill bara gråta. bajs va jobbigt. Nej nu ska jag inte skriva mera, hejdå

NÄSTA ÄR DÅ JÄKLAR!

Godkväll! :D

Idag var det då slaget mellan rosenbajs och fyrisbäst! Rosen vann tyvär! -.- men men vi tar tag i detta nästa år och tar och VINNER stort! :D Vi vann  ju iaf för bästa hejjarklack vilket va de enda ja var med på så hihi :P
När jag kom hem var ja aasduktig och gick ut och sprang 3 km! :D
Nu ska jag nog snart sova, puss på er <3

"Och jag vet, jag vet
Att jag inte fungerar utan dig
Men jag vet, ja jag vet
Att allting kommer ordna sig"


//R,


SLAGET!

Godmorgon mina vänner ! Idag är det SLAGET, haha,  hela fyrisskolan har peppat inför detta i flera veckor känns det som hihi, jag ska snart gå till bussen och möta upp en taggad Tovis på vägen sen bär det av till skolan för peppning och sminkning hihi :D
 såhär ser jag då ut idag, I <3 FYRIS, ska det stå på tröjjan men de syns inte så bra på bilden ;)
Hihi nej nu ska jag borsta tänderna och packa väskan, puss å kram må bästa (alltså Fyris) skola vinna! :D

//R,

EN VANLIG DAG

GODMORGON! DET ÄR EN VANLIG DAG OCH JAG HAR DET BRA! :D

Med det sagt så är jag alltså på sjukt bra humör idag! :D Hihi, det är nån slags pepp-dag idag på fyrisskolan inför slaget på onsdag ;) FYRISMAKT, ROSENDALSLAKT!
Hihi ja men lite pepp är jag nog :) Aja man ska ha blåa kläder så ja letade igenom hela garderoben och ja längst in låg de en blå-blommig kjol! :)
Nu ska jag gå ut i solen lite, pusssssss <3

"Idag är en bra dag, idag är det bra"

//R,


NU:

SKA jag plugga oavbrutet i 2 timmar, sen blir det greys sen ska jag sova, tidigt! Imorgon blir en underbar dag! först skola och sluta tidigare sen Stockholm med mina fina brudar! UNDERBART!
And I´m out, peace <3<3

//R,


YOUR BEAUTIFUL IT´S TRUE

Hejsan ! Åååh va lycklig jag är ! :D Sommaren är här, Tovis kommer hem idag!, solen är här, jag SKA till P&L i sommar, allt har löst sig med tha money, biljetterna med lollis till Gotland är bokade, asså kan det bli bättre ? MUMS! :D hihi okej vet inte varför jag sa de, bara kände fört ;)
Hihi nu ska jag lägga min energi på att göra en biologiuppsatts sen blir det lite studsmattehoppning thihi! :D
PUSSAR! <3


 
bjuder på lite studsmattebilder från nåra år sedan ;)
 

//R,

OCKSÅ KALLAD VÄRLDENS BÄSTA BARNVAKT :D

God kväll mitt herrskap!
Ligger nu här i soffan med tre deckade små killar ;) hihi har varit barnvakt idag åt min brori och våra grannar, rättså mys faktiskt :) Nu ska jag vänta på att mami och papi kommer hem. De kom hem från restaurangen för en timme sen och jag fick lite hopp om att de va över då men nej nej ut ur taxin stiger tusen pers som ska på efterfest hos grannen haha så jag får väll hålla mig vaken ett bra tag till antar jag ;) Aja otroligt underbart inlägg känner jag att detta blev ;)
JUSTE! MIN UNDERBARA VÄN ANDERS FYLLER ÅR IDAG SÅ GRATTIS TILL DIG ÄLSKLINGSBRORI!
imorgonn ska jag träffa sara, alltför längesedan var det så de blir nice! På kvällen får jag se vad som händer :)
Nu ska jag tvätta bort mitt smink, puss på er <3
 här har ni en bild på födelsedagsbarnet hansjälv :D

//R,


AWSOMENESS

Tjululululu :D


Dagen hittills vill jag bara glömma för fyfan proven gick åt helvete..
men nog om det ! Vädret har ju varit AMAZING :D Snart ska jag käka och sedan blir det till att cykla till ekeby och kolla på Lolliss match med Pooouuii :D Sen får vi se vart kvällen leder men något skojj blir det nog! :D
nu ska jag se på the hills, puss på er <3



"I run away but I can´t let go, I say I dont when I need you so.."

//R,


JAG ÄLSKAR DIG

Hejsan ;)

Kom hem för ett tag sedan, har nämligen varit ute på äventyr med min brori hihi. Vi har studsat på studsmattan ett bra tag, varit på skolgården och skjutit med baseball ;)
Hahah roligaste idag va när Adam och ja va på tomten och han säger helt självsäker såhär: Rebecka kolla nu jag är asbra på att skjuta med dehär basballträet. Hahahah grejen var bara att när han sköt var de inte bollen som flög utan de han sköt med, HAHAH jag dog av garv!! låter kanske inte så kul men de va underbart!
När vi kom in så tog vi varsitt grönt äpple och joinade papi som satt och kollade på hockey (Sverige-Norge) han satt där med ett grönt äpple han med, haha ja tyckte de va lite kul ;) Aja nu ska jag ta och göra mig iordning sen ska jag sova, puss och godnatt på er <3

 
haha otroligt ful bild på mig men den bjuder jag på!

//R,


IGELKOTT

Hejsan !

Idag blir en såndär chillerill dag! behövs verkligen ! Ja kanske drar till Alex med Anders och spelar tv-spel haha vi får se ifall ja pallar för ikväll bär det av till Ellen med mina fina tjejer och då kan de behövas krafter haha! skrattkrafter iaf! hihi, MOFASAAA :D Nej nu ska jag städa mitt rum lite haha, puusssaaarrr <3

//R,


KAOSDAG

Hejsan !

Idag har varit en bra dag ! Startade segt men vände när jag fick ett urgulligt sms av min mami! älskar dig!
Nationella i engelska hade vi idag, gick rättså bra tror jag :)
Dagen flummades sedan förbi med älskade, underbara människor ifrån min klass! Hihi måste tillägga att de var en mer spårad dag en valigt för en del av NV1C idag, hahahaha!, har inte skrattat såhär mycket på läääänge!
Nu ska jag chilla ett tag sedan ska jag se på the hills 17.10 sedan the city och sedan blire mat! Sen kl 20.00 börjar tisdagens TV-tittande hihi men innan Uggly Betty så ska jag ha gjort lite matte också!
Aja nu ska jag chilla vidare ;)
Bjuder på denna låt som jag spelar 24/7 just nu :D



"Sometimes in the future comes the time when it´s too little too late.."


//R,


LOVE AND PAIN YEAH WE SHARE THE SAME FEELINGS

Hej! Sorry för mitt superdeppiga inlägg igår men ja behövde skriva av mig allt. Gick och la mig rättså tidigt igår och vaknade nu, blir ingen skola idag pga personlga skäl. Det blir en såndär dag där jag bara tar hand om mig idag. Blir lite skrivande på en biologiuppsatts också. Fy ja brukar inte vara den som gör såhär men nu vart det så! Ska inte hända igen iaf. Imorgon fram tills sommarlovet så blir det nya tag!
Nu ska jag gå ut i solen, kanske skriver mera sen vi får se. Pussar <3

"Even the best fall down sometimes
Even the wrong words seem to rhyme
Out of the doubt that fills my mind
I somehow find you and I collide"

//R,


RUBRIK

Har nu suttit ett tag och stirrat på en blinkade pil. Tänkte skriva ett inlägg om vad jag gjorde idag men suddade de..satt sedan ett tag till och kollade, bara stirrade på en blinkande pil. Lyssnade samtidigt på fix you med coldplay, känslorna vart då för många och jag kände en tår på min kind, tankarna började flyga runt i mitt huvud och ja kände mig en gnutta yr. Vad håller jag på med? 
Såg att någon hade komenterat mitt inlägg om "polisgripandet" och att nån tyckte de va sjukt kul. Kul att nån hade glädje av det iaf men fyfan va ja tycker att de var respektlöst. Jag skriver denna blogg för mig själv och lite för de som känner mig väl, jag skriver om mina känslor eller om vad jag har gjort/ska göra. Jag bryr mig inte om ifall folk tyker det är intressant eller inte jag mår bra av att skriva av mig ibland så de tänker jag fortsätta med.
Jag hatar att vara på dåligt humör eller att vara ledsen men jusst nu är det inte min tid, eller dethär året har inte varit mitt år helt enkelt. Men efter regn kommer solsken, ellerhur?
Jag hoppas bara att solen vill skina över mig snart för om det fortsätter såhär så vet jag inte vad jag ska ta mig till...jag borde egentligen inte klaga för jag har en underbar familj och underbara vänner som jag älskar över allt annat men jusst nu känns allt så j*vla piss, nej nu kommer tårarna igen så nu ska jag gå och lägga mig, puuss<3

"Somebody´s me."

//R,

WHO AM I IN THIS WORLD?

When you try your best but you don't succeed
When you get what you want but not what you need
When you feel so tired but you can't sleep
Stuck in reverse

And the tears come streaming down your face
When you lose something you can't replace
When you love someone but it goes to waste
Could it be worse?

Lights will guide you home
And ignite your bones
And I will try to fix you

And high up above or down below
When you're too in love to let it go
But if you never try you'll never know
Just what you're worth

Lights will guide you home
And ignite your bones
And I will try to fix you

Tears stream down your face
When you lose something you cannot replace
Tears stream down your face
And I

Tears stream down your face
I promise you I will learn from my mistakes
Tears stream down your face
And I

Lights will guide you home
And ignite your bones
And I will try to fix you



//R,

STOPPAD AV POLISEN, KUL!

Jahapps, de va den kvällen det. 1500 kronor i böter och en prick i registret! ett tips: cykla förfan aldrig mot rött ljus! och akta er för civilpoliser ! de var allt från mig nu ska jag sova, godnatt!

/R,

FINALBORG !....

NU TAGGAR VI OM !

Godmorgon !
Igår var en underbart lyckad dag och hälften av kvällen iaf :D Hihi ja hade trevligt, de va massa underbara männsikor och god mat, super !
Idag taggar vi om för nu är det finalborg! då kör vi nurå :D

//R,

RSS 2.0