HÅLL HÅRT I DIN GODA VÄN FÖR DÄR UTE FINNS DET GOTT OM ORMAR

Nu drar jag ,taggad som aldrig förr, till huvudstaden för att fira in det nya året med mina goda vänner !!

PUSSSSS


ÅR 2011, SOM JAG UPPLEVDE DET

JANUARI - månaden jag blev myndig

startade år 2011 men en rejäl dos av "nu mår du som du förtjänar" dagar men med fint sällskap och en massa filmer så överlevde jag även det. och efter nån vecka så kom den efterlängtade dagen, jag tog ett steg mot vuxenvärlden och fyllde hela 18 bast, kände mig lyckligare än lyckligast och livet lekte på i en rask takt. firade födelsedagen i ära i knivsta på en hellyckad kväll med mina fina tjejor, åkte hem sista bussen och åkte sedan ynka 3 timmar senare tillbaka till stan igen för att åka på "kryssning". Dagsfärjan till Åland blev det med mycket bus och en underbar buffé. En otroligt lyckad födelsedag alltså.
Hann denna månad också med en väldigt otrevlig influensa  och hann kapa av mitt hår till hälften och gick ut på krogen för första gången...men överlevde den också, bra de!!

FEBRUARI - månaden som gick upp och ner

Denna månaden hade sina glada stunder men också sina tråkiga påföljder en filur saknades något otroligt i skolan. Min finaste klari var den personen som jag beundrade och stöttade mest denna månad, all kärlek till henne!
Lollo jag och adam tog en tripp till kungsberget och hade det otroligt kul men efter det så blev jag sjuk...igen....öroninflammation osv..
beställde dock hem mina finaste älsklingsmobil vilket gjorde min månad!
Tove och jag hann även med en rolig kväll i en "rolig" del av staden som var början på en nyåterfödd vänskap...bra eller dåligt de visade sig. Jag tove och kajen hann även ställa till det en del för oss en kväll här hemma hos mig som slutade i att jag, genomfrusen, knackade på kajsas dörr mitt i natten för att fråga om sovsällskap..lika bra det !

MARS - månaden som gick vägen..tillslut

startade mars månad med öroninflammationen från förra månaden och mådde lite si så där över det..stressade en massa över skolan men "jag klarade det tillslut!". och efter det började månaden att ta fart på riktigt, blev en tur til stockholm med älsklingslollo och lite fester hit och dit, tex hos camilla och kajsas 18årsfest! En dunderkväll med mina favoriter. Kvällen förde med sig glädje och pirrig lycka men även förvirring och den förvirrande känslan kom för att stanna kvar ett tag..
Träffade även min saknade Jossan och åkte på äventyr med henne, upptäckte att issas mamma har varit min dagisfröken, åkte på sverigematch med lollo och fick riktiga vårkänslor i slutet av månaden.

APRIL - våren kom

Körde första utgången med kajsii, ellos fyllde 18 år, hittade på en massaaaa busigheter och firade valborg som aldrig förr. April var en månad av kärlek, kärlek till livet, kompisar, familjen osv. eller aa jag va ju sjuk denna månad också...men va gjorde de när våren va påväg och valborg närmade sig med storsteg?
Valborg då, lyckad dag, mycket lyckad...efter lite om ooch men, men va är inte livet utan lite drama ibland eller ? hehe

MAJ - månaden allt vände..

Maj månad..va ska jag säga? den hemskaste jävla äckligaste hatigaste fulaste månaden på hela året och i mitt liv..började med händelsen av att bli väckt kl 4 på morgonen av att pappa kommer in och säger att de brinner, får panik, möts av glödflagor som flyger över hela tomten och en hel del oroliga nyvakna grannar. efter det så kom en vecka av orolighet, jag kunde iinte sova och jag var knappt närvarande. Detta tog hårt på mig och jag kände tillslut inte igen mig själv..lyckades tilslut ta mod till mig och sova i min egna säng men det var inte lätt kan jag säga. De kommande veckorna följdes av mardrömmar och en outvilad becka. Kroppen tog stryk och jag fick en hemsk förskylning till följd av en hemsk öroninflamatin förljt av det värsta...den jävla körtelfebern.. och där förstördes 17 veckor av mitt liv..nice

JUNI - månaden jag var lyckligast

skolavslutning, studentuppvackning och en hel del pluygg att ta igen. Fick fortfarande typ inte göra något men efter en månad av sängliggande fick jag nu, äntligen, ta mig tillbaka till skolan just i tid för avslutningen. Avslutningskväöllen spenderades rånykter i HUMC men kul hade jag ändå! Sommarlovet kom och jag var galet taggad inför midsommer i öregrund! Och kul var det, drack lite och organen svullnade inte upp och jag överlevde det..skönt som satan! Det enda sdom sög just då var att jag fick svinkoppor, fint att ha i ansiktet!
Iaf, efter en lyckad midsommar med mina fina tjejer så gav vi oss iväg, taggade som få, mot borlänge och den lyckligaste finaste veckan i mitt liv!

JULI - månaden då ja fick en allergisk reaktion

kom hem från peace och hade precis kommit hem igen då jag fick besöka akuten för 3dje-4e gången i år...en rejäl äcklig öroninflmmation åkte jag på...IGEN..denna gången värre än alla andra! Men men packade ner alla mediciner och krämer och allt va de va och åkte ändå efter en veckas sängliggande iväg mot Göteborg med finaste Lollo och familjen till Gothia cup. Det var så himla roligt det var det men jag har nog aldrig gråtit så mycket eller varit så pass olycklig på en semester förut..svällde upp av mina mediciner och plötsligt sp assade inga kläder och jag kunde nu knappt ta mig fram, men med hjälp av min bästaste vän lollo så var det en otroligt bra vecka ändå!

AUGUSTI - vi började sista året

denna månaden var jag med galet sjuk, men allting har ett slut och precis i tid till att skolan började så hade sjukan nästan försvunnit. Kvällarna ägnades åt cheepthursday på williams, en hel del busigheter och skola. Vi hann även denna månad med att fira både Issaa och agnes som både joinade 18års ligan med två rejält roliga fester! Livet började leka på igen men en sak fattades, men sket fullständigt i det efter ett fint snack med kajsi min fina och började sedan leva efter ett nytt ordspråk..funkade otroligt bra <3

SEPTEMBER- månaden jag fick tillbaka en speciell lycka

glömde nämna det men i den tidigare månaden så startades även ett korpfotbollslag och jag tror aldrig att jag har kännt den känslan förut av lycka, lättnad och kärlek på samma gång på den nivån. Jag var fullbordad!
Skolan gnagde på och helger gick snabbt och de började äntligen att riva den helvetes pizzerian!!! Vi hade också studentmösseprovning och känslan över att en period i mitt liuv som har varit den bästa nånsin börjar lida mot sitt slut smög sig sakta inpå oss...

OKTOBER- månaden de gick upp för mig "så mycket starkare"

I denna månade så hann jag med att fira 3 stycken underbara filurer, nämligen Toviis, Minttu och Oskar.
Denna månad var ett stort framsteg för mig, psykiskt. Det var denna månad som jag en dag när jag gick förbi platsen där den nerbrända pizzerian stod och låten började spelas i mina hörlurar, de va då som jag stannade upp och insåg att obehagskänslan sakta men säkert började försvinna och det var då jag insåg att med alla mina motgångar detta år att jag hade blivit "så mycket starkare".

NOVEMBER - månaden vi glömde bort

julkänslan började saaakta smyga sig på men det var alltför mycket plugg och alltför lite snö för att den skulle vara fullbordad. Inte mycket som hände då skolan verkliugen tog över allt och alla men några mysiga kvällar, några fester och massa busigheter hann jag såklart med :))) och plus att finaste klara ÄNTLIGEN fyllde 18 år och de firades på tro det eller ej, white club med underbaringarna från klassen!

DECEMBER - sista månaden

Slutet på året, sista julavslutningen, sista provet för året slutet på 2011. Denna månads början spenderades såklart i skolan med överrösligt med plugg..vi seriöst dränktes...men resulterade i en fin avslutning med lunch på basilico, en mysig och lugn julafton och ett mycket bra lov hittills. Imorgon smäller det, sista dagen på året och som detta året började ska detta ppret avslutas, med mina underbara fina tjejer. Denna gånge går stapeln av i stockholm då vi intar en lägenhet där och gör kvällen till en som vi sent kommer glömma!
Imorgon är slutet på ett år då det mesta har gått åt skogen men som ändå när jag tänker efter har resulterat sig i ett år med mycket lycka, glädje, pirrigheter, medgångar och övervinnelser av rädslor!

nu går jag in i ett nytt år med nya möjligheter..vi går in i sista terminen nånsin i skolan, vi tar studenten och kliver in i resten av våra liv!

GÅTT NYTT ÅR!!! ses år 2012, PUSS på er <3



DET TAR EN SEKUND ATT SÄGA HEJ MEN EN EVIGHET ATT SÄGA HEJDÅ. OCH NI TVÅ, KAN ALDRIG BÖRJA OM IGEN

Har baaara slappat och haft en riktig ta hand om mig själv dag idag..mysigt osv men nu får jag lite spring i benen så jag måste göra något ! Blir förhoppningsvis en fika med Tove-tott och sedan raka vägen hem till Lollo hihi! Men sitter fortfarande i morgonrock nu så ja ska ta och käka och sen blir det bussen mot stan.
PUSSS


ATT TA FRÅN DE RIKA OCH GE ÅT DE FATTIGA

Karl Bertil Jonsson på TV, hela familjen inklusive mormor och morfar sitter bänkade hihi. Jag och fina bror min sitter dock bänkade framför varsin ny julklapp våra awesome nya snygga vita datorer :D Tack mammsen å pappsen !
En bra julafton hittills som har flytit förbi väldigt snabbt. Snart blir de hemgång för mormor & morfar och alfapet för oss som är kvar...sen blir det säkert enligt tradition: singstar turnering!
Blir bra det (:

Hoppas att alla har haft en GodJul och en fortsatt trevlig kväll, PUSS OCH KRAM <3


slänger in en bild på min nya älskling också (: hihi


DEN 24e DECEMBER 2011

GOD JUL !
image description


ALL HEROES PLEASE APPLY

Att bli räddad från en otroligt tråkig filmkunskapsuppsatts och en allmänt grå vardag av en prins på en vit springare skulle vara en ganska skön brytning just nu faktiskt!
Fast sannolikheten att det händer är ju inte så stor tyvärr...
Men de gör inte så mycket för även fast vädret suger, skolan kväver och tröttheten tar över så är det snart jullov med julafton, NYÅR och allt va ett lov innebär! Ganska så awesome faktiskt men även fast livet leker så kan alla hjältar höra av sig som vill att mitt liv ska levas med ett plus i kanten!
Tack på förhand!
PUSS


IF YOU DIDN'T LOVE ME, WHY DID YOU RAISE MY HOPES?

Underbart skön fredag! Hela dagen har verkligen varit på topp då fina klasskamrater har varit på bra humör och vi bara haft chilllektioner och en redovisning som gick bra! Fick också tillbaka en uppsatts ja vart nöjd med så ja livet leker!
Har också hela kvällen chillat i världens skönaste soffa med dunderfilteN med mycket skratt, diverse filmer, en jättefin gala på tv, godis, chips och världens finaste vän! en super fredag helt enkelt! Nu är jag så himla trött så jag ska somna in med ett leende på läpparna, älskar sånna här dagar!
PUSSS


SO IS IT GODBYE? IS IT TIME TO SET YOU FREE? IS IT TIME TO LET IT FLY? IS IT TIME TO LET IT BLEED?

Psykologiplugg är helt ok, bättre än fysik iaf! Ska snart gå på promme...själv, eftersom att alla har flyttat ifrån mig..bläää, kanske terrar nån på tele medan heheh :)
Nu är det inte långt kvar till ett efterlängtat lov vilket är awesomeee!
Får kämpa på nu sista dagarna och de ska nog gå bra :)
Aja tänkte bara skriva ett meningslöst inlägg bara för att hehe !
PUSSS


Slänger in en gammal bild, varför?
Svar: Därför


YOU MAKE IT REAL FOR ME

Har här hemma funnit den finaste, mjukaste, gulligaste, nussigaste, gulligaste osv filten! Slänger med ett litet kort på den, inte för att man ser den så mycket men tro mig den är underbar!!!


IF WE COULD PARTY ALL NIGHT AND SLEEP ALL DAY AND THROW ALL OF MY PROBLEMS AWAY, MY LIFE WOULD BE EASY

It's been a really really messed up week
Seven days of torture, seven days of bitter

We're going at it tonight tonight
There's a party on the rooftop top of the world
Tonight tonight and we're dancing on the edge of the Hollywood sign
I don't know if I'll make it but watch how good I'll fake it
It's all right, all right, tonight, tonight

Ikväll ska vi fira Camilla som fyllde 18 för en vecka sen. Dags att slå klackarna i taket (tönt) ! Ses i dimman ! (tönt)
hehehe PUSS 


- JAG ÄLSKAR ER


I DON´T KNOW IF I´LL MAKE IT, BUT WATCH HOW GOOD I´LL FAKE IT

motgångar, medgångar, tårar, skratt, glädje, sorg, förvirring, hjärtesorg, kärlek på gott och ont, den där pirriga känslan man får i kroppen när man är så lycklig över sitt liv och när man känner att man på riktigt från botten av sitt hjärta verkligen älskar någon.

känslor av alla slag, jobbiga, underbara. ja de finns av alla sorter. De går ner och upp, upp å ner men de är så livet är format antar jag? Men men efter regn kommer solsken så när något går dåligt och när man mår dåligt är det bara att sätta på ett fejksmajl för att klara dagen so min mamma sa "saker har en förmåga att lösa sig tillslut men ibland får man hjälpa de lite på vägen"

Vet inte vad jag ville få fram med detta, ville bara försöka övertala mig själv att allt blir bra tilslut antar jag. Ett bakslag är vanligt, snart är jag på topp igen och det är du med !!! Att klara någonting själv är lite halvjobbigt men att ha en underbar person vid sin sida gör allt mycket lättare, så; efter regn kommer solsken, detta löser sig..tillsut <3 


JAG SER DET SNÖAR JAG SER DET SNÖAR DET VAR VÄLL ROLIGT HURRA


Hola!!! Dålig uppdatering, jag vet! Inte mycket kul har hänt, eller jo vi firade finaste Klaris i lördags vilket var underbart med så fina människor och så sjukt god mat! :D
I helgen är det Camillis vi ska fira, blir nog ganska så jätte underbart det med thihihi :D
Nej nu ska jag och mina fina tjejjooorrrr gå och äta lite lurre sen blir det fysiklektion..dunder...
Fuego ikväll är det iaf LOVE IT !!!!!!!!!!!!!!!!
Bye bye bye bye bye ha det så kul i snön, själv ska jag försöka mig på att mulla lilla kajsi som nyss mobbade min rubrik :O heheheheheheh
PUSS HEJ


RSS 2.0