IF THERE EVER COMES A DAY WHEN WE CAN´T BE TOGETHER, KEEP ME IN YOUR HEART, I´LL STAY THERE FOREVER

Tänk om, ifall att, kanske, om, när, framtiden. 

Ibland skulle jag bara vilja titta in i en liten kula för att bara för en sekund veta vad som komma skall, veta att allt kommer lösa sig, att det kommer ordna sig och att ingen kommer att försvinna utan att hitta tillbaka hit igen, hem.
 
Jag är inte rädd, jag tycker bara inte om att leva i en lycka så total som nu, när den kanske kanske kanske tas ifrån mig för att sedan komma tillbaka till mig igen. Jag tycker inte om att veta att allt kan och kommer att förändras. Att det inte kommer vara som det alltid har varit. Jag tycker om att leva i den säkerthet och trygghet som jag har byggt upp här, här hemma i Uppsala med de jag älskar av hela mitt hjärta.
 
Men självklart vill jag också härifrån, jag vill utforska, upptäcka och uppleva saker som jag aldrig har förut, jag vill prova mina vingar och se vart de tar mig, jag vill leva livet fullt ut

Så vad stoppar mig? Osäkerheten, framtiden och rädslan att bli vuxen?
Jag vet faktiskt inte, kanske är det en blandning av allt men mest att jag inte kan kontrollera detta, jag kan inte ha koll, skriva "komma ihåg listor" eller planera detta, utan det händer om det händer och ifall det inte händer så kommer något annat att hända men allt detta kommer tiden att visa och DET skrämmer mig. 
 
//Ett kontrollfreak
 

RSS 2.0