IT´S HARD TO FORGET SOMEONE WHO GAVE YOU SO MUCH TO REMEMBER

boy, boy and girl, couple, cute, girl - inspiring picture on Favim.comPinnwand-FotosPinnwand-FotosSenaste Flickrfavoriterna CIX. « jannike viveka.asgje si me pare✿◕ ‿ ◕✿ a kiss is a

Inspirationen är på topp efter en stunds tittande på den nyfunna sidan
www.weheartit.com , är helt såld!


LOVE IS ALL YOU NEED

255052_210241555680844_191850820853251_530839_5425196_n_largeTumblr_lsstzzfonh1qizblmo1_250_largeTumblrBags.love to hate;


bilder tagna från http://weheartit.com


EN FANTASTISKT VACKER BEGRAVNING OCH EN SÅ FIN DAG SOM DE BARA KUNDE BLI

Hemma från ett spinningpass nu, finns inget skönare än att träna bort frustration eller obehagliga känslor. Efter dagens alla påfrestningar och känslor så var det precis vad jag behövde. Nu blir det duschen för mig och sedan middag. PUSS


SÄGA FARVÄL ÄR INTE ATT GLÖMMA, SÄGA FARVÄL ÄR ATT MINNAS ALLTING MEN ATT FÅ ETT AVSLUT PÅ SORGEN

Jaha då var dagen här då, dagen vi ska ta ett sista farväl. Egentligen vill jag bara ligga kvar i min säng, låtsas som om inget har hänt och drömma mig bort till ett liv utan bekymmer ett liv där ingen död finns. Men det tänker jag såklart inte göra, jag skulle aldrig göra så mot dig fina farmor. Idag kommer att bli en tuff dag för oss alla men jag hoppas att vi efter detta kan tänka tillbaka på alla fina och knasiga minnen vi har med dig och att vi kan minnas dig för den personen som du var. Jag hoppas också att vi alla ska kunna gå vidare med våra liv men att vi fortfarande har dig i våra hjärtan och de ska nog bli bra för nu är det sista dagen av ordentlig sorg, av hat mot döden och av att gråta tills det inte finns några tårar kvar. För efter idag ska vi leva som du ville att vi skulle, på minnen och glädje över den tid vi fick tillsammans. Visst kommer det komma dagar med sorg och smärta men de dagarna tar vi oss igenom, det är jag säker på!
Så vila i frid nu kära farmor, idag kommer vi och tar ett sista farväl men vi kommer aldrig att glömma <3


DET TAR EN SEKUND ATT SÄGA HEJ MEN EN EVIGHET ATT SÄGA HEJDÅ

Tiden går så fort att det är läskigt ibland. Det känns som igår du va här med oss i köket och åt middag, frågade samma fråga tio gånger om, talade om hur mycket dy tyckte om vår julgran och frågade mig 20 gånger vad jag ville göra efter studenten. Det känns som om det inte va länge sedan alls som pappa kom hem och talade om att han hade tagit med dig till gränby centrum men du trodde du hade kommit till Stockholm haha.
Det känns som om allt det där hände igår men nej, igår var jag och tog farväl av dig och det var det mest känslosamma jag nånsin har upplevt i hela mitt liv. 
Där låg du i en kista som var så otroligt vacker, allt var vitt och du hade dina favortismycken på dig, allt var väldigt rofyllt, ljusen i de fina långa ljusstakarna lyste upp rummet och de var en lättnad att se att du inte lider något mer, att du har kommit till ro och att du nu kan vila ordentligt tills nästa gång vi ses.
Jag vet att du har det bra, jag vet att du är med farfar, din största kärlek här i livet och jag vet att vi kommer kunna minnas dig som den fina person som du var.
Och jag vet att jag låter knäpp nu men ni vet att man brukar säga att personer som har gått bort visar sig i skepnad av en ren när man har tagit ett sista farväl, gissa vad vi träffade på direkt utanför kapellet?
Två renar, som ett tecken på att du har hittat farfar och som ett tecken på att du har det bra. Jag stod och tittade på de två renarna ett tag och ja kände hur tårarna började rinna nerför kinden, tillslut var det så många så att jag inte kunde se längre men när jag tog mig samman så stod den fortfarande kvar där och bara tittade på mig, inte alls långtifrån där vi stod. Och efter ett tag kände jag ett lugn svepa över mig, det var som ett avslut och ett tecken på att jag inte ska vara ledsen längre utan att livet går vidare, jag är så otroligt lycklig över den tid vi fick med dig och det kommer jag alltid att värdesätta högt.
På torsdag är det begravning för dig min söta farmor, det kommer att vara tulpaner i massor och jag kommer att bära prickigt för dig för jag vet att du ville ha det så.
vila i frid nu farmor, jag tänker på dig varje dag, tack för allt <3


IF YOU LOVE ME, LET ME KNOW. IF NOT, PLEASE LET ME GO..






Never let him have the satisfaction of knowing you will always be there waiting.


KOM OCH LÄR DIG SAMVETETS EKVATION

Bra morgon, bra dag, bra kväll, bra natt, bra allt igår helt enkelt ! Middag med de finaste tjejerna sedan party i Sunnersta med en samling skönt folk, underbart! En mycket lyckad födelsedag i efterskott helt enkelt :D
Men men nu är denna helg över och massa uppgifter till skolan väntar på att bli skrivna och lämnas in idag så de är väl bara att sätta igång, spinning kl 16.30 ska ja klämma in idag också så de blir nice de :)))

Imorgon börjar en tung vecka med en hel del saker inplanerade med start imorgon...Men ja tar mig igenom den, de kommer jag och farmor: jag ska bära prickigt på torsdsg för din skull, ja tänker på dig..vi ses imorgon för ett sista farväl. Sen på torsdag lovar jag att försöka vara så glad ja kan, minnas de lyckliga stunderna för ja vet att de va så du ville ha det. <3

PUSS


YOU KNOW WHAT? YOU´RE A BITCH! FUCK YOU.


WE´RE GONNA PARTY CAUSE IT´S MY BIRTHDAY


OM JAG TAPPAR FÄSTET OCH TRILLAR NER SKA JAG KLÄTTRA UPP IGEN

Efter regn kommer solsken, det är något som jag har har fått intala mig själv en hel del gånger under det gångna året och nu i början av detta år också. Motgångar kommer alltid att krossa min väg i livet det vet jag och jag gör allt för att överkomma de som kommer i min väg.
En sak jag har lärt mig på senaste tiden är att jag är så mycket starkare än vad jag trodde att jag var. Jag kan övervinna en hel del med hjälp av fina vänner och en helt underbar familj och  min övriga släkt. Att våga tro på sig själv och aldrig ge upp hur hopplöst nånting än känns är något som är så viktigt, det är också så viktigt att våga be om hjälp och att känna att det ibland är okej att vara ledsen och att bearbeta vad det än är som tynger en.
För när man har varit lite ledsen en stund och sedan insett hur kapabel man egentligen är att klara saker så är det så mycket lättare att ta sig ann de motgångar som än drabbar en.
Nu är det så att min farmor gick bort igårkväll, hennes kropp orkade helt enkelt inte med längre och hon somnade in i frid. Det är fruktansvärt när en närstående går bort och detta var min första bortgång av en närstående som jag var tvungen att handskas med. Det har varit jobbigt och hjärtskärande men med hjälp av nära och kära har jag kunnat ta mig igenom även detta, det gör fortfarande ont och idag planerade vi lite inför begravningen vilket var ganska jobbigt men ja vet att hon inte ville att vi skulle gå runt och vara ledsna utan att vi istället skulle tänka på de fina minnen som vi har tillsammans. Och det är precis det jag kommer att försöka göra, för jag vet att jag kommer att ta mig igenom detta men jag kommer alltid att minnas henne och hon kommer förevigt att finnas i mitt hjärta. Vila i frid fina farmor <3
Så, det jag har upptäckt efter en hel del motgångar och en hel del otur och hemskheter under perioden av mindre än ett år är att när jag tappar fästet och trillar ner ska jag klättra upp igen, för jag klarar det,
jag är stark nog.


DET ÄR MÖRKT NU MEN DET BLIR LJUSARE IGEN


TUR I OTUR, KAN MAN HA DE ?

ooohh yeeaah, inget brutet, awesome !! Men smärtstillande och kryckor i tre dagar blir det (förhoppningsvis inte längre då ja ska tillbaka till skolan på onsdag liksom)..så går det när man är typ klantigast i världen (eller i detta fall på bj) hehe. Aja skulle bara säga att ja lever liksooom..så byeee suckers

BRYTER NYÅRSLÖFTEN PÅ AKUTEN..VÄRT

Jaha då var jag här igen...akuten, mitt andra hem förra året. Ett av detta årets nyårslöfte var att INTE besöka akuten. Och vad för jag när de har gått 5 dagar på de nya året? Jag ramlar i en trappa och gör illa foten så mycket att jag nu inte kan gå..kryckor har Jag fått i väntan på doktorn här på ortoped akuten! nice..not..
Aja love the life you live, right?
Skitsamma får ta tag i detta nurå, bara de inte är brutet. Då dör jag.
Hörs senare, PUSS


NYTT ÅR NYA MÖJLIGHETER

Jaha, nytt år va de ja, skoj! Att fylla 19 år, sista terminen i skolan nånsin, studenten och vuxenlivet väntar mig detta år....spännande! Vet inte riktigt hur det känns och jag vet absolut inte vad jag ska göra när jag blir stor eller direkt efter gymnasiet är slut för den delen heller så spara på den frågan tack hehe. Men ja vet att ja vill ta vara på denna sista termin och göra så gott ja kan för att känna mig nöjd när jag får mina betyg sen för sista gången liksom :) Nej men nog om framtiden ja blir typ stressad av detta inlägg haha.
Nu ska jag återgå till vad typ alla mina förmiddagar har handlat om detta lov,, att chilla så fruktasvärt mycket så att jag tillslut blir uttråkad hehe. Ett välbehövligt lov var detta :))
Nej men ska bege mig till kylen för lite lunch sen till soffan för lite tv, om en timme börjar OC också, toppeen!
Nej men nu ska jag sluta, PUSSS

slänger in en bild på mitt sällskap från nyår också :))))


RSS 2.0