INGET KAN GÅ FEL IDAG!

Bästa dagen på evigheter! Vi hade bara 2 lektioner idag varav en bestod av den sista filmkunskapslektionen nånsin (som jag har längtat! nu är det slut på klagandet, promise!) lektionen bjöd på popcorn och en film som visade sig bringa en hel del skratt!! Andra lektionen var fysik, helt okej den med då vi kollade på någon knasig film hela tiden hihi :)
Efter skolan så gick jag en härlig promme med gullungar ner på stan för att sedan möta upp Minttu för lite bästis-talk och en härlig fika i solen på fågelsången, dunder och välbehövligt!
Sedan blev det hemfärd med sol i ögonen och nu sitter jag här med färg i håret, ska försöka ljusa upp de nu när det vankas vårtider hihi (:
Ikväll blir det mys med mina älskade flickor med ett glas vin någonstans på stan, awesome!
Imorgon bär det av till mormor och morfar och på fredag är vi lediga plus att Mange jag och Klaris drar till stockholm för att inta globen och AVICII s konsert! En helt underbar vecka verkligen, mycket beroende på fint sällskap och vädret, fortsätt såhär tack!
Sammanfattat så har det varit den bästa dagen på evigheter!!

PUSSS
 
Ungefär såhär glad känner jag mig just nu!


JAG VET INTE VAD JAG VILL ELLER HUR JAG SKA KLARA MIG

Fysate va skönt! Strindberg är inskicad, filmkunskapen är inskickad och nästa filmkunkápsuppsatsen är halvfärdig, shit va duktig jag är!! Varför gjorde ja inte bara detta för typ 1 månad sen, så onödigt..men aja nu är det snart klart i alla fall!!!! Sista filmkunskapslektionen imorgon i alla fal ååååå livet leker !!!!!!! :D
Nej men ska sova nu <3 bästa tiden på vardagar när man lägger sig i sängen.
Detta har varit en bra dag ändå, har fått mycket saker gjort och det har varit fint vårväder ute, imorgon blir en bra dag och på torsdag blir det dunder då ja byter hem för en natt då ja åker till mormor och morfar, gud va jag längtar verkligen! 100 dagar kvar till studenten idag är det också, fysate va tiden går fort. Ganska skönt ändå, längtar till studenten också !!! Men en dag i taget så godnatt nu.
PUSSS


VAD SOM ÄN HÄNDER

Justeja, en blogg har jag. Är inte världens bästa på att uppdatera ja vet! Men jag har inte så asabasaviktiga saker för mig eller att skvallra om just nu känner jag hihi :) Är förövrigt täckt av ett äckligt svenskaarbete och filmkunskapsuppsattser upp över öronen! Mitt eget fel jag vet, att skjuta upp saker är inget jag rekomenderar..det blir inte bättre för man måste ändå ta tag i de senare och då blir det knasigt mycket. Men men jag överlever.
Imorgon blir det fika och catch-up med bästis/arna beroende på ifall Lollo finner sig tid för mig och Minttu det vill säga hihi :)
Nej snart valkas det middag och jag är snaaaaaaaaaart klar med Strindberg, awesome!
Imorgon blir det något mer roligt på kvällen tror jag om Tove fortfarande känner för det :))) Och på torsdag tänkte jag rymma till mormor och morfar för massa mys och gottis, blir mycket välbehövligt och underbart! Förhoppningsvis har vi ingen skola på fredag heller men vi får se hur de blir me de !
Nej nu är det sista Strindberg som gäller så slut med detta skitsnack nu, hoppas de va kul att läsa mina läsare (Lollo) (och Ellen). hihi .
PUSSS


WHEN EVERYTHING WAS PASSING BY AT THE SPEED OF LIGHT

På tisdag är det exakt 100 dagar kvar tills jag tar studenten, exakt 100 dagar kvar av hela min skoltid. 100 dagar kvar av ca 13 skolår och 100 dagar kvar av 3 fantastiska gymnasieår. 100 dagar, det är ju ingenting ? Vad händer sen då, när vi slutar och alla ska ta sina egna vägar här i livet. När 100 dagar har gått och jag ska skiljas från den klassen som har blivit mitt liv och lite till under 3 år nu. 100 dagar låter lite halvmycket visst gör det, men fatta hur snabbt det kommer att gå? Snart är våren här, snart slutar alla kurser en efter en, snart är det påsklov och en hel del andra händelser plus att snart så börjar alla skivor. "Tiden går fort när man har roligt" det är ju de som alla säger och nu fattar jag meningen i det ordspråket. Men tänk om ja inte vill att tiden ska gå fort längre då, om jag inte vill skiljas från de jag älskar mest och om jag är lite smårädd för vad framtiden har att erbjuda. framtiden är ju så obestämd och så fylld av överaskningar? Måste jag ha tråkigt då?

För shit va fort 3 år har gått, nästan så att jag tycker att 6 år har gått med superfart också, så länge sedan var det inte ja gick i Eriksberg och var helt ovetande om hur mitt liv skulle formas, vilka människor jag skulle hålla kontakten med och vilka som jag skulle förlora under tidens gång.
Under dessa 3 år som jag har gått i fyrisskolan, NV09C, så känns det som om jag har hittat mig själv på en annan nivå än vad jag hade innan. Gymnasietiden har förändrat hela mitt liv men jag har självklart lyckats hålla vissa bitar på plats som de alltid har varit också.
Gymnasietiden har varit underbar och nu är det snart bara 100 dagar kvar av det roliga. 100 dagar kvar av att säga att jag hamnade i världens bästa klass med världens underbaraste tjejer. Mina älskade 5 stycken tjejer, vi har 100 dagar kvar sen ska vi ut i det riktiga livet, resa och upptäcka saker, skaffa ett jobb, fundera på vad vi vill göra med våra liv och så småningom; skapa våra egna familjer. Hur ska det gå, vem kommer göra vad, vilka kommer jag hålla kontakten med osv..tankarna bara snurrar i mitt huvud..100 dagar, det är sjukt.

På tisdag är det 100 dagar kvar tills jag står där i min vita klänning, min studentmössa på huvudet, mina absoluta favoriter vid min sida och säger hejdå till 3 oförglömliga år, säger hejdå till fyrisskolan och alla lärare där. Det har varit 3 år av glädje, smärta, tårar, glädjetårar, bråk, försoningar, skratt, sjukdomar, sjukhusbesök, sena sommarkvällar, kyliga vinterdagar, tråkiga mörka hösteftermiddagar, underbara soliga vårdgar, prov, läxor, labbraporter, håltimmar, speckade scheman, saker att klaga på, saker att glädjas över, dödsfall, miniresor, låtar som jag alltid kommer att förknippa med vissa händelser, fester, middagar, förstörda kvällar, lyckade kvällar som jag aldrig kommer att glömma, kryssningar, födelsedagar, grillkvällar, dans, shopping, myskvällar, galna kvällar i uppsala stockholm knivsta på landet och självklart i borlänge, det har varit både breakups, krossade hjärtan och en hel del kärlek för att inte tala om busigheter! Och vi har tagit oss igenom allt och nu står vi här starkare än nånsin och allra viktigast : tillsammans!
Det har varit 3 år som har innehållit allt möjligt helt enkelt, ja allt du kan tänka dig. Jag tar med mig så mycket minnen från denna tid, så mycket kärlek och så mycket glädje. Det som har hänt under dessa år, de personer som jag har träffat och de händelser som jag har varit med om (både dåliga och bra) har format mig till den personen jag är idag. Varje speciell person har alla givit mig något att tänka på, något som har format min personlighet helt enkelt.

Men nu är det ju inte bara sorg över att dessa 3 år snart är över för vi har en hel del roliga saker att hinna med tills vi tar studenten och även efter den t.ex. Avicii, Svenska björnstammen, 50års fest (mhihi), bröstcancergalan (projektarbete), alla skivor, vår skiva framförallt!! Peaceandlove, förhoppningsvis summerburst och en hel del annat bus som vi kommer hitta på då tiden går!
Men 100 dagar på tisdag alltså, dags att inse att resten av våra liv närmar sig med stormfart. Men 100 dagar är alltid något, vi har 100 dagar kvar av allt som jag har nämt ovan och de ska vi ta vara på, som bara vi kan <3



So hold my hand and never let me go
Take a leap of fate into the unknown




DU BORDE TA DINA ORD TILLBAKS, FÖR ALLA GLÖMMER MEN INTE JAG

Du borde ta dina ord tillbaks
För alla glömmer men inte jag
Ser oss i smyg hålla hand i en taxibil
Ser varje bild utan att jag vill
Och allt jag skriver blir samma skit

      

Fastän jag börjar från början
Så vill du aldrig släppa taget om mig
Och fast jag bara vill glömma
Så handlar alla mina låtar om dig



HAKUNA MATATA

Är nu alltså hemma efter en underbart skön semester i solen! Veckan bjöd på det mesta av allt bra som finns så jag är otroligt nöjd verkligen. Jag har inte tid eller ja pallar inte riktigt sitta å skriva om allt hehe men slänger in en del bilder så får ni se efter själva!
PUSSSS


OCH DE ÄR NU JAG INSER. DET SOM KUNDE HA SLUTAT I NÅGOT VÄLDIGT BRA, ÄR OCH HAR VARIT HELT SLUT ETT BRA TAG NU.

Jag vet att jag är sämst på att uppdatera och sämre kommer de bli då jag om några timmar åker till soliga varma gran canaria!! Har ingen lust å blogga när jag hellre ligger på stranden med en drink i handen liksom :-)))
Nä nu ska jag försöka få lite sömn efter en skön kväll med världens finaste sällskap! Överraskningar blev de också när två söta filurer lurades och dök upp ändå! Sötnosar <3 hihi

PUSSS Sverige


PEOPLE CALL IT VALENTINES DAY, I CALL IT TUESDAY

Har spridit kärlek och glädje med Oskar och Katta hela dagen¨på vår 3 och 1/2 timmes långa håltimme idag. Fått en söt kärlekspresent av världens bästa vän och hittat min framtida man (som kan sjunga!!!) har jag hunnit med också, inte så tokig dan ändå den här alla hjärtans dag! :) HAHA fyfan vem försöker jag lura? Allahjärtansdag är en töntdag som man bara hatar..har haft prov med och köpt choklad till mig själv, forever alone <3
Nej men allvar nu, dagen kunde ha varit sämre faktiskt så den får helt klart godkänt. Har nyss sett klart på paradise Norge och de va så jäääääääävla braaaaaaa mhihih DUNDER!
Nej nu ska jag käka och sen börja packa lite, bara onsdag torsdag och nåra timmar kvar till värme nu längtar!

 PUSSS

2648314_700b_large
Tumblr


LET ME SEE YOUR BODY GO LIKE A MARACA-CA-CA-CA


Vad gör vi? Nu kör vi! Taccomiddag hos älsklingsorre med underbaringarna sen så ses vi i knivsta-dimman i torpet mhihi!
PUSSS


SOMLIGA LJUS BRINNER ALDRIG UT

Helt jäkla sjukt underbar dag idag toppat med en otroligt, kan inte finna ord, fin kväll, tack till finaste Klara som var en stor del av min dag och min lycka! Bästa fredagen på länge och nu lägger jag migf med ett leende på läpparna! Skriver kanske ett bättre inlägg imorgon om dagen om jag orkar hihi. Puss och godnatt på er <3

 
om nån vecka är det bara 100 dagar kvar av tre fantastiska år, (därav bilden) TAGGA !


YOU NEVER KNOW WHAT YOU HAVE UNTIL..YOU CLEAN YOUR ROOM



Lördag + mjukiskläder = kärlek

Mycket fin lördagsmorgon idag! Mumsig lunch har jag ätit okså och tro det eller ej men jag har städat mitt rum och min garderob ordentligt och rensat ut massa saker hihi. Så nu känner jag mig asduktig :D Ikcäll blir det en lugn kväll med middag och melodifestovalsmys med bästis, hur skönt som helst !
Nej nu ska jag ta mig ut en sväng i det fina vädret hade jag tänkt, puss på er <3

Tumblr_lygaadtm961qbv4sdo1_500_large


RSS 2.0