OH HAPPY DAYS

Ååå allt flyter på, från alla håll hallå
Ja siktar mot toppen och allt jag kan nå
när jag måååår, såhär bra som nu 
Det är allting jag vill ha
När det är såhär bra!!

Hihi, jag är grym på att ändra texter hehehe...eller ? Jag är på bra humör  !

PUSS


WANNA MAKE YOU MINE BETTER GET IN LINE

Detta kan ju vara den bästa helgen på vääldigt länge!!!
Krogis i fredags, asmysig megatwega lyckad tjejkväll igår och catching up med bästis och annan vän idag!
Livet leker och jag mår bra, väldigt bra!
Som toppen av i:et så såg jag nyss det bästa OTH avsnittet på läänge
Se länk här ---> http://www.kanal5play.se/program/play/onetreehill-s08e04


UTGÅNG IKVÄLL

Ikväll blir det FAME med min nya look och nåra fina klasskompisar, taggar för min första 18-åriga utgång mhihi!
PUSS


MAKE A CHANGE

Jag har klippt mig!! :O Frågan är ifall det vart en HISS eller DISS ? :)


YOU NOW ME, IT´S ALL OR NONE

Har idag vari ganska duktig hehe, jobbade bra på fysiken, matten och kemin som var dagens enda lektioner. Satt sedan kvar i skolan i typ 2 timmar med min älskadeELLEEN :) Jag pluggade fysik och hon engelska. Sedan gick jag på mattestugan och gjorde ett fysikprov som jag hade missat, gick väll okej. hoppas på ett g iaf för det är ju cp svårt :O
Sedan fixa ellus lite busigheter och sedan sågs vi för en trevlig fika på staden. Kände att jag fick ut ganska mycket av dagen hihi, har gjort ganska mycket sen jag kom hem också, nu ska jag plocka upp sakerna som ligger på golvet sen ska jag lägga mig i sängen och kolla lite TV sen ska jag sova hih :)
Imorgon bli en bra dag, jag känner det på mig! Jag älskar ju torsdagar och vi har håltimme från svenskan så vi har 2 timmars lunch och sen så har vi ingen matte :/ men vi har fått läxa att göra hehe :) good!
Sen efter skolan blir det bowling + middag på Svenssons med familjen, mys som satan, me looove !
Ska försöka ta reda på ifall min bindningstid på mitt abonemang har gått ut också (hoppas hoppas hoppas). Och ringa till kamratgården för att kolla lokal och ringa till en frisör för klipptid imorgon också.
Nej nu ska jag Ta tag i kläderna på golvet och packa idrottsväskan mhihi, PUSS PÅ ER
 
bild på mig ifrån avslutningsfotot i nian..


NÄR MAN ÄR BÄSTISAR...

Allt som du gör för mig och allt som du gör för många andra gör dig till den vackraste människa jag någonsin har mött. 
Emil Lind, min underbara vän, detta inlägget är tillägnat dig och bara dig!


FÖR VI KAN BARA VARA DEM VI ÄR

Såg ni programmet "Sofias änglar" idag? Ni som såg det förstår mig när jag säger att jag verkligen grät igen hela programmet, tårarna ville inte sluta rinna.
För er som inte såg det så handlade det om att Sofia, Johnny, Mathias, andra byggare och kanal5 hjälper folk som behöver renovera sitt hus men har fått en tvärvändning i livet och är nu begränsade och kan inte på ett eller annat sätt fixa det själva.
I detta program hanlade det om en pappa med 2 barn och en fru, barnen va typ 11(?) och 6-7(?) år. Pappan fick veta för ett år sedan att han har en tumör som inte går att behandla. Livsedelängden på de som har denna tumör är 4-6 år, han kan ha haft tumören i typ 5 år redan, de vet man inte och inte han heller, vilket betyder att han kan dö vilken dag som helst. Han skulle kunna somna in imorgon om en månad, eller om ett eller flera år. Det enda han vet är att han vill spendera kvalitetstid med sin familj för tumören gör honom svagare och svagare ju mer tiden går.
Asså det var så vackert verkligen, en helt underbar familj. Tänk att livet kan ta en sådan tvär vändning, det är så orättvist verkligen!
Jag rekomenderar verkligen folk att titta på programmet för det var riktigt gripande!
PUSS


TILLSAMMANS SER VI LJUSET SOM STIGER MED SOLENS FART

Tänk alla famnar jag lämnat av längtan till dig
För jag trodde att du fanns och väntade mig
Ja, alla dagar jag vandrat så sorgsen och trött
För att möta den vackraste människa jag nånsin mött

Måste plugga engelska så hinner inte uppdatera så mycket och jag kan tydligen inte lägga upp youtube klipp längre men lyssna på "av längtan till dig - Cajsa Stina Åkerström" sjukt vacker låt!

PUSS PÅ ER


SOMEBODY, SOMEDAY, SOMEWHERE

Har just skrivit klart min svenska monolog, har gjort min powerpoint och pluggat på engelskaprovet, känner mig gaanska så stolt faktiskt hihi :D
Ikväll blir det One Tree Hill :D Mhihi känner mig på så jääkla bra humör alltså, helt lycklig utan nån speciell anledning..älskar att känna såhär!
Gårdagen var superlyckad verkligen, tack till Kajen som gjorde kvällen genomförbar :D
PUUSSSS


I GOTTA FEELING....

....TONIGHT´S GONNA BE A GOOD NIGHT


FRÅGOR OCH SVAR

FRÅGA 1 !
Postat av: Anna
Hej!Jag går också andra året på gymnasiet men jag har ingen aning om vad jag vill göra i framtiden. Har du några planer efter gymnasiet?
Kram
SVAR: Hejsan :) Okej här har vi en fråga som man brukar få rätt ofta av släkt och vänner och jag måste vara lika tråkig som du och säga att jag har ingen aning om vad jag vill göra eller vad jag vill bli. Eller jo, jag vet att jag vill ta ett sabbatsår efter gymnasiet och upptäcka världen lite, kanske jobba som aupair eller något men sen har jag ingen aning faktisk..
Kram

FRÅGA 2! 
Postat av: klarisen
mihihihi :)
1.vilken är din favoritmat?
2.vad var det roligaste med att fylla 18?
3.vad är det bästa du vet?
4.vad är det värsta du vet?
5.vilket nummer hade du när du spelad fotboll?
6.varför är du alltid så söt hihi :D
puuuuss <33
SVAR: Heyy Klarriii hihihi :D
1. Gud va svårt men får blir kyckling med ris och nån god kockosnöts sås hih är lite sålt på thailändsk you see :)
2. Att jag faktiskt kände mig lite äldre, att veta att det förde med en del vuxensaker och att jag fick åka på kryssning med er :D!
3. Det bästa jag vet är en sen sommarkväll med en massa folk som man älskar vid en brasa vid en sjö någonstans. Det ska vara musik, kanske nån som spelar guitarr, och grillning av korv eller liknande och sen ska det vara dans och glädje. Jag kan inte komma på nått som är bättre än det!
4. Hmm, folk som ljuger och snackar skit. Jag tål inte folk som alltid ljuger och hittar på saker och snackar skit om andra för att gynna de själva.
5. Nummer 7 i UNIK och nummer 6 i UIF :)
6. Men gulleråå de är ju du som är det!! :D <3
PUSSEEENN

FRÅGA 3
Postat av: Philip
Vad är det pinsamaste och roligaste du har gjort?:-)
SVAR: Hejsan Philip! Det pinsammaste jag har gjort var när jag svimmade i skolan, för att göra en lång historia kort så hände detta: Jag råkade ha en hand mellan en dörrkant och en dörr, dörren smashas igen så att min handled får sig en ordentlig smäll, för att 2 st killar i 9an ( de från de coolaste gänget) (jag gick i 7an) springer och råkar slå igen dörren på den. Det gjorde svinont och jag klagade lite inför min kompis men vi går därifrån ( åt samma håll som killarna hade sprungit) , i den skolan var det som en liten korridor och sen kom man in i "tegelhallen" och sen kunde man gå ut genom dörren, så när vi gick i korridoren så svimmar jag och jag har solglasögon på mig så ingen ser det så jag går väldigt konstigt fram och ramlar på killen som hade slått igen dörren på mig, han tror att jag vill hämnas så han puttar bort mig och säger "va gör hon !!??!", jag ramlar då in i ett bord och vrider om mitt knä och ramlar sedan ner på golvet. Nån minut senare vaknar jag av att en folksamling tittar på mig och är jätteoroliga. Killen som hade puttat mig kommer fram och frågar hur det gick och jag säger: nej men det är bra och ställer mig upp, jag ramlar sedan snabbt igen för att mitt knä var lite pajjat men sen med hjälp reser jag mig upp igen och sen dess så fasade jag inför att se dedär killgänget igen. Det var riktigt pinsamt faktiskt....
Det roligaste jag har gjort var när jag och mina vänner Lollo och Essa hade varit på allsång på skansen och kommer ut och får gratis inträde på grönalund. Utan att tänka efter och helt överlyckliga rusar vi in på GL och köper biljetter till vilda musen. När vi väl sätter oss där i så är vi alla så sjukt trötta och spralliga och uppspelta så alla blir helt galna...Essa och Lollo sitter bakom mig och en liten kille (man sitter 4 ni vet) och under hela resan (som igentligen inte är så läskig) så skriiker Essa och jag och lollo bara skrattar och skrattar....hahahahah asså jag har allvarligt talat ALDRIG i hela mitt liv skrattat så mycket som under de få minutrnarna som vi åkte, haha det är ett kärt minne som jag aldrig kommer att glömma..det var verkligen guld värt!

FRÅGA 4
Postat av: Loooollloo
Hahaha Hejj:D
Jag har några frågor som jag skulle vilja fråga till dig! Jag går också på fyrisskolan, tror att vi har stött på varandra någon gång tidigare;)
1. Ditt bästa minne?
2. Vad ska du göra i sommar?
3. Varför slutade du på fotboll?
4. Vilket lag spelade du i?
5. Vilken är din favoritfilm?
puss <3
SVAR: Hahaha! Hej din tönt :D
1. Mitt bästa minne är faktiskt när du jag och några andra tjejer på valborg för ungefär 2 år sedan skapade våran tradition med att äta champangne frulle med jordgubbar på taket i flogsta. Då, när vi stog där allihopa och tittade ut över staden och såg solen gå upp typ och kände hur den började värma oss, då var jag riktigt lycklig!
2. I sommar har jag bara planerat min resa med dig till Göteborg hihi! DUNDER! och att jag vill till P&L!
3. Jag slutade på fotboll för mitt knä, jag fick inte spela fotboll på 3 veckor när jag hade gjort illa det och efter det så tog lusten slut...tråkigt men sant.
4. Jag spelade i UNIK i 3-4 år och i UIF några månader bara innan jag vart skadad.
5. Jersey Girl, rekomenderas starkt !
PUUUSSS

FRÅGA 5!
Postat av: tove buse
varför är du så busig ?
SVAR: Haha de lär ju du kunna svara på din lillee buus! FÖr det första så heter jag ju Becki-buse liksom och för det andra så träffade jag dig! :) mhihi

FRÅGA 6!
Postat av: Anonym
Hur skulle du beskriva dig själv med tre ord?
SVAR: Gud va svårt men jag skulle nog säga : ENVIS, OMTÄNKSAM & BUUUSIIG! hheheh


Hoppas att ni fick svar på det ni ville ;) Om ni har nån mer fråga så är det bara att fråga på, kanske har en frågestund igen om ett tag hihi vi får se ! Puss på er <3


ALL I WANNA DO ...

DET VA SOM JAG TRODDE, FICK JÄTTE MYCKET POSITIV ENERGI AV ATT TRÄFFA MINA FINA SKOLKAMRATER IDAG. ÄR DOCK HEMMA IKVÄLL NÄR DE FLESTA ANDRA ÄR UTE OCH RÖJER :/ MEN AJA DET ÄR NICE DET MED! PAPPA OCH ADAM ÄR GANSKA ROLIGT SÄLLSKAP HEHE! HAR VARIT GANSKA KAOUZZ HÄR HEMMA NÄR MAMMSEN ÄR UTE Å RÖJER HEHE ;) MEN SKA INTE GÅ IN PÅ DETAJLER HEHE. HOPPAS ALLA FÅR EN AWSOME FREDAGSKVÄLL MEN ALLA VET JU ATT DET ÄR LÖRDAGAR SOM GÄLLER HEHE OCH IMORGON DÅ JÄÄVLAR :D
PUSS PÅ ER

FOR SOME REASON I CAN´T EXPLAIN

Ska till skolan snart..hämta böcker och så..kul...är så jävla trött..har ingen kraft i benen eller nån annan stans..orkar inte...aja...deppigt men skit samma...hoppas på att mötas av lite glädje så jag får lite krafter tillbaka
PUSS


I MINA TANKAR FINNS DET BARA DU

Tänkte bara checka in lite för att säga godnatt, ska försöka svara på era frågor imorgon eller på lördag också.
AJa jag har inget mer att säga, ingenting alls, så här får ni en bild på mig och Kaj, the sick ones hehe .
PUSS OCH GODNATT RÅÅÅ'


TÄNK OM...

HEMMA IDAG IGEN. FICK IAF SOVA HELA NATTEN UTAN AVBROTT MEN MÅR FORTFARANDE SOM SKIT. KOMMER TROLIGTVIS INTE KOMMA KUNNA KOMMA TILL SKOLAN IMORGON HELLER...
AJA MIN ÄLSKADE BROR ÄR HEMMA IDAG (TROR JAG HAR SMITTAT HONOM HEHE) SÅ JAG SK TILLBRINGA SJUKTID MED HONOM NU
PUSS


MAGSJUK OCH TROLIGEN INFLUENSA

DETTA ÄR DET VÄRSTA JAG HAR VARIT MEF OM  HAR SPTINHIT PÅ TOAN OCH VARVAT DRT MER ATT SPY I EN JÄVLA HINK HELA NATTEN  JAG VILL BARA GRÅTA OCH BLI TAGEN TILL EN ANNAN PLAYS JUST NU FÖR DET KÄNNS SOM OM JAG ALDRIG SKA KUNNA RÖRA PÅ MIG IGEN EFTER DENNA SMÄRTA I KNÄN, ATMAR, VADER, HUVUD OCH MAGE  JAG HAR ALDRIG TYCKT SÅ SYND OM MIG SJÄLV SOM JAG GÖR JUST NU  ETT UNDER ATT JAG INTE SPYTT UNDER TIDEN ATT JAG HAR SKRIVIT DETHÄR....OSAMMANHÄNGANDE I KNOW MEN HOPPAS NI FATTAR HUR JÄVLA DÅLIGT JAG MÅR OCH TYCKER SYND OM MIG HEHE. TUR ATT MIN SÖTA MAMMA ÄR HEMMA OCH TAR HAND OM MIG IAF! PUSS PÅ DIG OCH PUSS PÅ ER 

SO DO YOU

Har gjort en intervju och skrivit ett pm, fysiken går dock inte bra, fy va jag hatar det!
Nej jag tror att jag snart ska bädda ner mig i sängen och kolla lite tv och sedan sova, imorgon blir det ännu en låång skoldag..jippie..aja jag hade det trevligt i skolan idag så det går nog imorgon också :)
Kul att jag har fått så många frågor btw! Ska svara på de inom 2 dagar har jag bestämt mig för så fråga på och håll utkik efter svaren :D
PUSS
har btw hittat en "ny" låt som bara är för bra
bjuder på den


Hoffmaestro - So do you


ALL THE RIGHT MOVES

Har nu skrivit klart 2 st uppsattser...YES! Snart blir det fysikplugg men ska chilla lite först, mhehe.

På begäran av mina kära vän Lollo så tänkte jag nu ha frågestund haha så fråga på, vad ni vill :)
Så svarar jag på det om nåra dagar eller nått :)



PUSSSS


PLUGGSÖNDAG

Vaknade för typ nåra timmar sen, har hunnit äta våfflor, prata med Ellen och duschat. Nu börjar en pluggdag på hög nivå! -.-
Måste skriva klart ett PM, en samhällsuppsatts, en svenska uppsatts och måste göra en itervju + börja på 2 st redovisningar. Utöver det har vi också ett fysikprov och ett engelska prov i veckan..Kill me ?
PUSSHEJ


DAGEN KUNDE INTE HA BLIVIT BÄTTRE

TACK SÅ SJUKT MYCKET ÄLSKLINGAR NI GJORDE DENNA DAG TILL EN MINNESVÄRD OCH HELT OTROLIG DAG! PUSS JAG ÄLSKAR ER <3
 


ÅLAND ÖVER DAGEN

Igår va en awsome kväll med födelsedagsfirande av mig :D mormor å morfar kom hit, sötnosar!, yes 1000kr rikare! MYS!
Nu bär det av mot åland med världens bästa tjejer!
PUSSSS


I´M SO HAPPY I´M SO GLAD

Herregud vilken underbar dag! Tack så himla mycket till alla som har sagt grattis, tack till alla fina gester och presenter och framförallt tack till alla ni underbara människor som har gjort denna dag till en av de bästa! <3

Först firades jag med frukost på sängen och fick dessa presenter:
 här i låg alla presenterna hihi :D
Kortet från mammsen och pappsen!
Choklad från Lindht, MUMMA
 Superfina örhängen från SNÖ :)
Champangne!! och ett glas de låg 500 kr i :D
Hhaha mamma, alltid lika rolig! för och nackdelar med att fylla 18 :)
 choklad från IKEA hihihi,
Present från broder min! 250 kr på ParfymeriL :D tack älskade du! <3
Gymkort på Friskis :D pappa, alltid lika rolig...elller ?
Soldusch haha, vågar jag ? :)
Rosor! den röda från familjen och den gula från Emil :)

Sen när jag var i skolan möttes jag av tusen grattiskramar och en jättesöt pellis osm hade bakat världens godaste chokladkaka!

På gympan sjöngs det för mig och Världens bästa underbaraste sötaste Lollo gav mig ett brev och jag dog för det var så himla fint så tack så jättemycket Lollis! <3

Efter skolan kommer bästisEmil och ger mig en ros och vi sitter kvar med sköna människor i bibblan en stund, min farmor ringde å gratta haha sötnosen:D

Efter det gick jag och mina söta grabbzz ner på stan och sedan så satte sig jag ochh Emil och snackade lite om hur kool jag är :D sedan fick jag en till present av Pemil nämligen denna:

Din söta lilla filur Tack så mycket du är underbar!!! <3

Efter det så gick jag till Koh Pajang (stavning?) där min familj och jag åt aaasgod mat och efterrätt! Och jag drack cider mhihi :D fick visa legg och allt! nöjd tjej!

Sen åkte vi iaf hem och mormor å morfar ringde å grattade hihi nu sitter jag och äter choklad och chillar. En underbar dag helt enkelt! PUSSSAR CH KRAMAR !<3

18 F*CKING ÅR !

Hhihi min födelsedag idag då! Tack mamma, pappa och Adam för finfina presenter och frukost på sängen!
Fick en korg av mamma och pappa fylld med massa smått och gott, ser nu att jag inte hinner skriva vad men gör det ikväll! Av Adam fick jag presentkort på parfymeri L på 250 kr, TACK!!
 Efter middagen på restaurang såklart, nej nu ska jag fixa mig till skolan!
PUSSSSSS och tack för grattulationer fina människor! <3


LAST DAY

Sista dagen som barn idag då? Heheh tror inge har missat att jag fyller 18 imorgon, ganska taggad tjej? mhehe!
Idag så har jag stanat efter skolan och pluggat med Issa och Ellen i typ en timme och sedan gick Ellus och jag på Matteeesstuuggaan jaaoo!
Hhehehe..he
Nej nu ska jag städa rummet, detta inlägg vart knas hehe,
PUSS


I´M STUCK IN THE MIDDLE

Idag var det första skoldagen, inte lika hemskt som jag hade föreställt mig men endå ganska tungt med allt plugg som jag förstod att vi hade nu....Men klassen makeade upp för det genom att vara helt underbar. Det var glädje och skratt och en bra stämning hela dagen! Det går åt rätt håll nu och det känns så otroligt jäkla bra! Och dessutom så var jag i tidningen idag haha nån som såg? Och sen får ingen glömma att jag fyller 18 årTorsdag, U N D E R B A R T
passar på att slänga in låten som spelas jusst nu också, får nog spela den till Issas ära då de är lite våran låt liksom!
PUSSSSS <3


INTRODUCING :

Tänkte ta en snabb sammanfattning av mina underbara tjejer! Tänkte att det passade nu när skolan ska börja igen och allt hihi. Ni har säkert fattat att vi är 6 tjejer i klassen som umgås en hel del och det är så underbart. Ni vet den känslan man har när man går till skolan första dagen efter ett lov och längtar så sjukt mycket efter alla människor som man inte träffat på hur länge som helst? Den känslan har jag nu fast det var senast nån dag sen som vi sågs allihopa, haha helt sjukt me jag älskar de så mycket, allihopa verkligen !
Jag hade sån tur när jag hamnade i klass NV09C dendär dagen, om jag bara hade vetat då vilken enorm förändring som skulle ske i mitt liv, om jag bara visste då att jag inte bara skulle få en ny vän utan 5 st som är helt sjukt underbara hela högen!
Jag ska inte sitta och ge er värsta bilden att vi alla är änglar som håller sams hela tiden och aldrig bråkar eller gör något fel haha för det gör vi. Ingen är ju perfekt men När vi alla är tillsammans så är livet faktiskt så perfekt som det kan bli...! Aja nu ska jag inte skriva värsta texten utan jag tänkte presentera Var och en av de för er hihi :)



Först ut har vi , en helskön tjej som bjuder på sig själv och inte är rädd att vara just den hon är. En tjej som vet när hon ska säga vad hon tycker men också vet när hon ska låta det vara. Ellen är en underbar tränarkompis och göra-allt-möjligt-med-tjej haha. Henne får man sånnadär spontalsamtal ifrån när hon väntar på bussen eller liknande bara för att hon inte vill vara själv hihi sötnos! Pellis och jag är väldigt lika på många sätt kan inte räkna upp alla men jag tar några,Vi: båda gillar sport, att kolla på, spela det, you name it! ,  vi hänger ibland med våra brorsor och är allmänt koola, Vi kan se på varandra och veta vad den andra tänker för vi tänker väldigt lika, vi analyserar allt och alla och vi har våran dåliga humor att dela och våra töntiga kommentarer om det mesta och man får inte glömma att vi är ganska virriga och klumpiga men det viktigaste är att vi alltid har rätt och aldrig, aldrig är det vårat fel!

Sen har vi allas våran . En supergullig tjej som bryr sig väldigt mycket om alla andra. Inte vad de tycker och tänker om henne utan hur folk mår och känner inför saker osv. Kaj är en sån tjej som man får ett såntdär sms ifrån när man är lite nere där det står något i stil med "Hur mår du gumman? Såg att du var lite deppig, är allt bra? <3 " ni vet, sånna sms som gör ens dag vid rätt tillfälle. Kajsa är en riktig planerarfreak som mig själv då haha! Brukar vara Kaj och jag som börjar att styra saker och gillar att planera osv.
Hon är också en sån tjej som gärna säger vad hon tycker och tänker och som står upp för sig själv och sina åsikter.

Okej, sen har vi , den viljestarkaste tjej som jag känner. Klari är en såndär tjej som är så sjukt stark, ni vet en sån som man ser upp till och är så stolt över? Hon har en sak som hon kämpar mot nu och shit va duktig och stark och helt fantastisk hon är. Hon är inte klar än men på god väg!
Klari är en tjej som sprider glädje runt omkring sig, det går inte en enda gång när jag har träffat henne utan att jag har varit på bra humör. Hon är en såndär människa som man bara vill krama och säga hur bra hon är helatiden :) Och sen får vi inte glömma hur bra hon härmar Toves å mina getter! Hahah åå det är såå du att göra detdär gumman, blir så lycklig av att tänka på det hihi :)

Nu har vi  på tur. En tjej med sprudlande humör som snabbt kan övergå till stress och damp hahah, nej jag skojja bara ;) Tove är en sån tjej som man inte kan vara sur eller irriterad på längre än typ 5 minuter. Man kan alltid skratta med henne åt ingenting och man får många spontansmiskar och kramar. Hihi Tove är min lilla cykel och buss kompis, en såndär underbar vän som gör det kul att ta sig till och från skolan liksom. En sån som man kan klaga med när nått har gått dåligt eller när man är allmänt trött, en sån som man skrattar med när nått roligt har hänt och en sån som man gråter med när nått hemskt eller jobbigt har hänt. Ja Tove är en sån som alltid finns där att belasta med alla möjliga saker hihi. En tjej som får damputbrott med 1 timmes mellanrum (om ens det hehe) som inte varar längre än 5 sek för sen börjar hon skratta haha! Tove är en såndär tjej som bara är helt underbar helatiden liksom!

Sist men inte minst (eller aa jo kanske, kortast iaf ? ) Hehehe..hee.
Nej nu kom jag av mig, det är såklart min älskade  jag pratar om iaf! Tjejen med den unikaste personligheten jag någonsin träffat. Tro mig, hur mycket ni än letar så kommer ni aldrig att hitta nån som är likadan som min IssiePissie. En supertjej som man bara älskar varje sekund man är med henne. Hon är den typen som kan sätta på en bra Disneyfilm och bara mysa galet i soffan med en skål Popcorn (såklart!) och lite läsk till det, då är hennes (och min för del delen) fulländad! Men hon är också tjejen som inte bangar på fest heller. Pissie min älskade hon bangar inte på mina ideér inte :) Hon är en sån som man kan lita på i alla väder, en sån som man kan komma till mitt i natten bara för att man behövde liksom! Men det bästa med henne är våra "deeptalk" och att ha sleepover med henne! Det är våran specialitet liksom, det är så vi: pratar skit, myser, kollar film, äter gott  och berättar våra djupaste tankar och funderingar för varandra :) !


Mina tjejer i NV09C är, som ni säkert har hört, en samling otroliga, underbara och helt fantastiska människor. Jag älskar verkligen varenda en av er på ett unikt sätt men alla lika mycket. Glöm aldrig hur underbara ni är hörni !
Nu taggar vi för en vår med ännu mera minnen att minnas och ännu mera saker att bråka om, saker att lösa och framförallt taggar vi för alla cproliga saker vi kommer att hitta på med varandra :D !! hihi. PUSS PÅ ER <3








JAG VET, JA JAG VET.ATT JAG INTE FUNGERAR UTAN DIG

Siista lovdagen idag då!! Vaknade kl 09.00 av att min bästis Lollo kommer in i mitt rum och sprider glädje. haha där låg jag, halvt irriterad och väääldigt nyvaken i sängen och gav henne en ganska ilsken blick hehe, men de gick över ganska fort hihi! Dagen har spenderats med Lojjsan dårå och 3 gaanska så weeidoo killar hehhee...
Nej men vi har käkat pizza, garvat till luften tog slut (som vanligt då), chillat, spelat kort, planerat en grej och tittat på "skräckfilm" hihi. Underbar dag såklart :D
Nu ska jag försöka bli trött så jag kan somna snart, måste vara utvilad tills imorgon ju! :D
PUSS PÅ ER


DET ÄR DYRT ATT RESA MEN I LIVET INGÅR EN GRATIS RESA RUNT SOLEN VARJE ÅR

hej hej hej, dålig uppdatering jag vet men gud va jag inte orkar hehe är helt depp jusst nu för att det bara är 2 ynka dagar kvar på lovet :(
Men igår va iaf en mysig dag! Degade dock sönder hela "dagen" men kvällen tog jag tillvara på! Var och käka på en mysig indisk restaurang med Ellen, Lina och Jennie. Var hur trevligt som helst!
Efter det så missade jag precis 22.13 tåget till Knivsta men jag kunde verkligen inte åka hem och inte göra någonting så jag satte mig på tågstationen med min veckorevyn och tog nästa tåg (en TIMME senare dvs. 23.13)
aja det funkade och vips var jag i Knivsta och irrade runt haha det gick bra för sötnosarna Klara och Pontus hämtade mig och vi gick sedan vidare hem till Pontus där de var riktigt trevliga människor! Ett underbart avslut på kvällen verkligen.
Idag så har jag hör och häpna åkt skidor! De va ju ganska najs faktiskt iofs :) Sen har jag varit med familjen faktiskt hahah trevlas! Har åkt och handlat med Papi, bakat en cheesecake och finurlat lite med mammsen! På kvällen hade vi gäster som drog  typ nyss. En lyckad lugn dag även idag!
Imorgon blir det till att träffa de gamla godingarna Vicky och Essa, för längesen man såg de så de blir dunder !
Nej nu blir det ett såntdär megalångt inlägg som ingen pallar läsa till punkt å pricka haha så jag slänger in en bild på nått skojjigt för att man iaf ska kolla lite på min fina text som jag lagt ner så mycket tid på...hehe?
Nej men godnatt! :)
PUSS
 


GIVE A LITTLE TIME FOR THE CHILD WITHIN YOU

Ligger fortfarande i sängen, väntar på att 7sovaren Tove ska vakna haha ;) Vi ska umgås lite och sedan dra hem till Klari med tjejerna för en hederlig filmkväll, myyys!
Nej nu känner jag att hungern inte kan tyglas längre så jag ska ner och ta nått att käka nu :)
PUSS


RÖSTA, PLEASE

Hihi nu är det såhär att alla gulliga bloggläsare gärna får rösta på Lollos kusin!! :)
Hihi tar typ 1 sek, snälla :)
PUSS!

http://utmaning.hhs.se/rosta/viktor-linden


I WALK THE LINE

Trött tjej nyss hemkommen från stan ligger just nu deckad i soffan, en macka, en data och filmen narnia gör henne även sällskap.
Stanhängetr var de gamla hederliga underbaringarna Lollo och Anders. Jag ska bara chilla grovt ett tag och kvällen går till dadadadaaa......skräckfilm i en källare (rättare sagt Anders källare) hehe, med Ander, Lollo och kanske Alex, vi får se, i Flogsta kan jag ju lägga till också.
Idag ska min vän Klara göra en busig sak och jag önskar henne lycka till med det mhihi! Kommer säkert gå bra!
Nej nu ska jag planera vidare på en liten sak som jag vill göra men vi får se, hiih. Kommer säkert få likte nyfikna sms snart av mina sötnosar mhehe!
Nej men nu ska jag faktiskt sluta skriva, so long huneys
PUSSS


NYTT ÅR, NYA MÖJLIGHETER

Det första jag vill säga är att jag såg att jag hade fått en del kommenterar om en lyckad fredag för längesen haha, va glad jag blir när folk kommenterar mhihi! Hoppas att ni med hade en lyckad fredag då hörni!

Sen såg jag att jag hade fått en fråga också hihi, så här kommer frågan och svaret:
Fråga: Min bästis bor i askim, vart bor din?
Svar: För det första så ska jag vara ärlig, jag hade inegn aning om vart Askim ligger men sen fick jag veta att det är en stad i Norge så det var ju lite intressant :D !
Aja min bästis eller mina bästisar rättare sagt bor här i Uppsala iaf ;)
Och för all del, fortsätt ställa frågor! :)

Nej nu ska jag gå för Emil lär ju rulla in närsomhelst nu,..PUSS PÅ ER <3


FÖRSTA JANUARI TVÅTUSENELVA

Nyårsafton igår va värd som satan, bjöd på lite av allt faktiskt! hehe...Vi var hemma hos mig och hade en awsome tid med lekar och dans och massa av god mat! Sedan drog vi till slottet, hade lite missöde på vägen men tillslut kirrade jag Nyårskyssen med en massa nyårslöften därtill..sen kommer jag inte ihåg så mycket mera men ett stort tack till Lollo, utan dig vet jag inte vad jag hade tagit mig till liksom ? <3
Och tack till er andra underbara människor som gjorde kvällen så sjuukt awsome!

Idag har jag baaaaaaaaaaaraaaaaaa degat hehe, har sett typ 2 filmer, ätit pizza och legat i sängen, muums!
Nej nu ska jag se på fångarna på fortet för bloggarna ska vara med haha kan bli intressant och vem vet jag kanske får sovsällskap av en fin gosse också, mhehehe!
PUSS <3


RSS 2.0