DU GÅR MED BLICKEN VÄND, KAN DU HA SETT MIG ÄN?

Gårdagen var under dunder bar! Mycket fina människor, lite V och mycket annat! Idag skulle de ha varit fotbollsträning men nej, inställt för att ingen kunde typ, tråkigt för jag hade sett fram emot det!
Ikväll blir det nog bio mys eller något annat festligt! Ska vara med en del av brudarna så bättre kan det inte bli! Ska ta ut tvätten, skicka in min labbrapport och sedan åka med Pappsen och handla nu iaf! Föresten! De river pizzerian nu! AWESOME!
PUSSS


Dag 4 - Mig själv i bilder

här är alltså mini-becki, busungen själv har jag fått höra

Sen hoppar vi några år till lite större becki som bara levde och hade det så galet bra, bry mig om hur jag såg ut va lågt prioriterat

Sen hoppar vi några år till och vi kommer till sjuan, då jag var en liten fotbollsnörd som kände sig fett stor som precis hade börjat högstadiet

Efter sjuan började då becki åttan, detta är den förlorade tiden, tiden jag helst vill glömma, ja de va tiden något gick fel. Det va tiden då min period va, perioden då jag försökte hitta mig själv..haha kolla själva så ska ni få se...

Jag kom skönt nog över min fjortisperiod och började så småningom i gymnasiet, där gällde det att passa in och ng gjorde jag det! meheh
 
Bestämde mig sedan för att klippa av mycket av min kaluffs, och vipps så va jag korthårig igen

Sedan kommer vi till nytid, ja men lite har ju förändrats iaf haha, går nu mot en ljus hårpeiod då jag i vissa lägen är ganska så blond men jag gillart, har iaf the time of my life nu och ja bara njuter



Hoppas det var till nöje, jag hade iaf väldigt roligt åt mig själv när jag gick igenom en hel del bilder på min dator haha, aja nu ska jag fortsätta med min uppgift, snart klar och ikväll blir det bus med tjejerna.
PUSS


TROR ATT DET HÄR KAN VARA BÖRJAN PÅ NÅTT STORT

Idag hade naturbrudarna vår första korpträning och fytusan va kul det var, indåg nu hur sjukt mycket jag har saknat fotbollen, alltså precis allt med den ! ÅÅåå riktiigt lyckorus, längtar redan till nästa träning mihih, så jäkla duktiga var vi också!! love it, serri hehehihihuhu :)
Sitter nu och myser i min rosa mjukisdress och mina älskling-strumpor, underbart!
Snart blir det te och Idol, en underbar dag idag helt enkelt, ja nästintill perfekt!
PUSSSS


EVERY ROSE HAS ITS THORN

Idag har inte varit en bra dag, har varit en riktigt crybaby med gråten i halsen sen jag klev upp imorsemen finaste Lollo vet hur man livar upp stämningen, en linjal, en bästa vän, studentmösseprovning och dagen blev genast ett snepp bättre. Andra fina vänner som bryr sig och är underbara fick dagen att lysa upp ännu mer och världens bästa mamma och bror fick kvällen att bli perfekt. Hittills har jag pluggat fysik och faktiskt fattat något, taggat inför första fotbollsträningen på evigheter imorgon och provat ut fotbollsskor, kul att jag ärver brorsans finaste par hehe !
Nu tar och och skiter i allt och går och lägger mig, hoppas på det bästa imorgon och taggar inför denna veckas roligheter, mycket bus på G och jag gillart! hehe :)

lägger in en "fin" liten bild på mina trogna fotbollsvänner :) hihi
 JAG KAN TA KÄRLEK JAG KAN TA SMÄRTA
FÖR JAG HAR D.I.F I MITT HJÄRTA

haha shit va töntig jag låter i alla inlägg, aja det blir bra haha
PUSS


INSTEAD OF MAKING LOVE, WE BOTH MADE OUR SEPARATE WAYS

har jobbat idag, duktig flicka och kajs affärskvinna, ja!
Eeh sen har jag sovit pluggat och ätit, fysik B kan ta sig. Tack för mig, ska sova nu
 puss


and now I hear you found somebody new
and that I never meant that much to you
To hear that tears me up inside
And to see you cuts me like a knife
 


JAG VÄGRAR ATT INSE, DU SVIKER MIG ALLTID. JAG GRÄVER MIN GRAV FÖR DIG, JAG ÄR EN SOLDAT FÖR DIG

Godmorgon!
Fredag, shit va skönt med helg igen. Men nej jag måste plugga ihjäl mig i helgen, niice. Plus att jag ka joba på pappas jobb men det är faktiskt nice hihi :) Idag ska jag cykla till skolan, duktig tjeej!
Nej nu ska jag dricka upp min varma choklad, ta av mig mina mystofflor, sminka mig lite och sedan hoppa upp på racercykeln för ca en halvtimmes cykelfärd, awesoomee!!

en på bilden ganska (läs väldigt) taggad brud från i onsdags som på bilden ser aningen fjorti ut, märkte jag nu heh 


"Sometimes it lats in love but sometimes it hurts instead"


SOMETIMES IT LASTS IN LOVE, BUT SOMETIMES IT HURTS INSTEAD

Ni vet en sån låt som man får pirr i magen av att lyssna på, en sån som man tar till sig och lyssnar på vartenda litet ord i texten och som sedan formar en mening som får en oerhört stor betydelse helt plötsligt, sådana låtar är så underbara, man kan sjunka in i tankar, in i en egen värld och för en sekund, ja bara för en stund, sväva iväg till ett land långt långt borta...
Someone like you är en sådan låt för mig, här har ni den. Plus en beskrivning av självaste Adele henne själv.


Sitter förövrigt i skolan, sjunker in i min egen värld och jobbar med konservatismen på 1800-talet, mycket givande uppgift.


FINNS DET EN SÅ FINNS DET FLERA

Åh, det kommer ordna sig, det gör det alltid,
jo, det löser sig, så brukar allt bli,
det kommer fixa sig till slut,
det är inget tvivel om, fast nu känns skiten sur,
om det inte går nu så skjuter vi bara fram det,
för det ordnar sig tillslut.

EN BRA KULTURNATT I DÅLIGA BILDER

hela dagen hela kvällen hela natten och hela morgonen var faktiskt perfekt. Brukar tycka att kulturnatten r aldeless för överskattad men denna kulturnatt var lika awesome som man önskar att den ska bli!
Jättemysig förmiddag på stan med Klari, luchning på plock, sedan mötte jag upp Tovis och myste runt på stan för att sedan vid 4 möta upp kajsi för att handla mat, sedan bar det av hem till mig där det blev matlagning dans och mycket mer med tove, issa, kaja, klara, ellen, lollo och pou, hur trevligt som helst! Sedan bar det av till stan där alla var lagom glada på framfickan, bartömning! Sedan bar det av till williams där jag och ellen avslutade kvällen för att sedan lunka till bussen som inte kom för att sedan gå en promme och sedan ta taxi hem till mig :) väl hemma så var det för en gångs skull kul att städa det som behövdes hehe, en skön natts sömn blev det iaf och lite skitsnack på morgonen om gårdagens skravaller. mycket lyckad kulturnatt 2011 helt enkelt!
taggad b-rud påväg in till stan
 Lurre på plorre
taggadde vänner på framfickan
 killar som gillar öl
 busiga brudar på framfickan


SÅHÄÄÄÄÄÄR GLAD ÄR JAG JUST NU

Ska om 5 min gå till bussen,
sen bär det av till Kajsi med Issie och ja kan jag säga något mer än
att det kommer bli en vanlig torsdag alltssååå V påååååå T!!!
DUNDER TO THE BART!!!!!


eeeh jag just nuuu hihihi

EN STOR FET PUSS


Dag 3 - Något som får mig att skratta

Tänk dig att du tittar på ett kort som får hela dig att fyllas med glädje, ett kort som när du kollar på det så känner du känslan i kroppen hur jävla (ursäkta uttrycket) lycklig du va i just det momentet, ett kort eller en film för den delen där du är med de människorna som betyder mest, de som du har roligast med och de som du värderar högst, tänkt dig ett kort som förmedlar en sådan känsla så de börjar krypa i hela kroppen och det enda du kan tänka på när du er det är hur lycklig du va just då och hur lycklig du är när den stunden upplevs igen. Jag har några sånna kort, kort på fester med underbara klasskompisar, kort på fina stunder såsom kryssningar, tältningar, 18års firanden, crazy drunk kort på mina fina b-rudar, allsång på skansen bilder med finaste bästisarna, kort från balen, från en tid som inte existerar längre och från tiden som är just nu som jag har valt att kalla för den bästa i mitt liv, när jag ser dem korten eller upplever de stunderna, då är jag som lyckligast och jaa -Det får mig att le, vara lycklig och skratta! De stunderna är värda allt och de är de som gör livet värt att leva!


VART JAG MIG I VÄRLDEN VÄNDER

Sitter på en as varm buss med tusen små skrikande skolungdomar, hade sällskap med Tove men hon gick nyss av. Nu får mobilen ta över mitt sällskapsberoende de sista hållplatserna, bättre än inget eller aa ganska så bra faktiskt! Vart jag mig i världen vänder med den svenska björstammen har spelats om och om igen några gånger nu, så bra låt! Oj! Nu råkade en kille hoppa på mig när han skulle flytta in för en liten tjej som skulle få plats, sött haha. Nej nu är jag snart hemma, skulle bara säga att jag överlevde allt va denna helg hade att erbjuda och de va mycket av varje kan jag tillägga! Men nog om det ska nämligen gå av nu, PUSS

Dag 2 - Min drömkille

Min drömkille...hmm, alltså har man en idé om hur ens drömkille ska vara så kommer man aaldrig hitta honom, finns ingen perfekt och en perfekt kille vill man ju inte ha heller?
Men klart man vill att han ska se relativt bra ut, vara trevlig, gå ihop med ens fina vänner, vara lite spännande men inte för bad guy, han ska inte vara för påträgande men inte för avvisande heller, något där mittemellan men inte perfekt, om han är perfekt så är han tråkig och lite spänning vill man ha :))
Nej det här spårade ju, men jag tror ni fattar hur jag menar men som sagt vet man exakt hur man vill ha det så är det vääldigt svårt att hitta. Let´s inte leta och bara leva istället hihi, hoppas ni förstår typ hur jag menar nu haha ska sluta spåra i dessa inlägg och bli lite mer allvarlig, nästa gång ska jag inte flumma, nästa gång blir det serri.
PUSS


RSS 2.0