DET FINNS INGA SKÄL ATT BLICKA TILLBAKS

En bättre dag idag! Asfin morgon med frukost utomhus i solen och ett glatt humör på det. Sen blev den fina morgonen snabbt till en Stressig och halv-jobbig morgon men som sedan mynnade ut i en mycket bra eftermiddag/kväll. Har fått både fysikplugg och svenskauppsatts gjort idag plus att jag har sprungit 3,5 km i den stekande solen för att känna på hur det är inför triathlonet på måndag!
Imorgon åker jag tidigare till skolan på min sovmorgon för att plugga fysik sen har jag Fysiklektion och sedan har jag en extra Fysiklektion efter skolans slut, fysik hela dagen <3
På kvällen blir det lite mer fysik och den vanliga fredagshandlingen med världens bästa papi <3
Nu ska jag kolla lite navyCIS sen ska jag slumra in.
Godnatt och PUSS


AND THEY TOLD HER THE THINGS SHE NEEDED TO HEAR

Jaha så va de alltså dags..jag har bussfärd plus 8 km vandring plus en natt i tält framför mig, jippie! Välj aldrig Idrott och hälsa B..
Nej men kan ju bli asabasakul, ellerhur?...
Har iallafall fått sovit en hel natt idag utan att vakna men jag vaknade istället kl 8 imorse av en hostattack och har inte kunnat sluta hosta sen dess, wää!
vill inte vill inte vill inte...blir jag ännu mer sjuk så kommer jag inte bli glad...
Nej men ska sluta klaga nu..ha de så bra i skolan och sov gott i er egna säng...

PUSS
TumblrFotos del muroWall Photos | FacebookAng mga resulta ng Google para sa http://img0.etsystatic.com/il_fullxfull.296238568.jpg


no matter how many times I tell myself that I'm better off without you, a part of me just won't let go

Så sjukligt underbart väder !! Helt otroligt alltså, har örat ute i solen hela dagen idag med ett avbrott då jag var med efterlängtade pappa i affären för art inhandla de som behöver inhandlas inför morgondagens hajk hehe...
Nej nu ska jag äta middag!
PUSS!!


NOW AND THEN I THINK OF ALL THE TIMES YOU SCREWED ME OVER


NÄR MAN FÖRSTÅR ATT DET ÄR ÖVER, NÄR MAN HAR FÅTT NOG, NÄR MAN INTE ORKAR LÄNGRE OCH NÄR MAN BORDE MÅ BRA AV DET

Lite chips å cola, en filt, myskläder, massa kuddar, huset för mig själv och OC på TV:n, kan livet bli bättre än så här hihi?


FÖR KÄRLEKEN HOS VISSA STÄLLER BARA TILL BESVÄR

Lång dag idag men solig, nice. Älsklings skiva ikväll så jag å bästis ska börja tagga snart, hehe. Behöver bara sova å dricka massa vatten först ...aja de blir nog kul! Imorgon blir det tydligen Forsmark med klassen får se hur den bussturen går...
Ska nog bli bra de med (:
Förkröket igår slog ju skivan vi va på med hästlängder så hoppas på en skiva med lite mer drag idag hiho! Nej nu ska jag gå av bussen ha de bra så länge
PUSS


JAG ÅNGRAR INGET OCH JAG KOMMER SAKNA ALLT

22 dagar kvar idag
22 dagar utav dessa 3 år
och 22 dagar utav totalt 12 skolår

Under de tre åren jag har gått på Fyris så har jag inte funnit en ny vän utan jag har funnit 5 stycken vänner. Jag trodde aldrig för mitt liv att jag skulle bli så lyckligt lottad och träffa alla er eller att jag skulle få vara med om så mycket som jag har fått varit tack vare er.
Vi har haft våra bra stunder och vi har haft våra sämre. Vi har börjat bråka över en chipspåse, vi har haft våra snack på bänken i skolan för att lösa alla mijlarders bråk vi har haft, vi har åkt på fest i knivsta för att fira min 18-års dag för att sedan sova max 2 timmar för att sedan dra iväg på kryssning lagom bakfulla dagen efter,vi har varit på festival tillsammans och kännt euforin som kom när vi lyssnade på t.ex. Daniel Adams Ray eller Maskinen, vi har spenderat midsommar tillsammans, vi har haft galna kvällar hemma hos Kajsa där en viss buse cyklade hem med en kyld brödbit på huvudet då hon hade "hjärnskakning" från kvälens citronkrig, vi har varit hemma hos mig på en del busiga och också sköna myskvällar, vi har varit hos Klara på en urmysig grillkväll i världens finaste sommarväder, vi har lyssnat på Ulrik Munther och mått så himla bra, vi har kollat melodifestivalen i knivsta och på skräckfilm i Uppsala hso Oskar, vi har gått igenom en begravning, vi har gått igenom sjukdomar, nerbrunna pizzerior och så himla mycket mer. Vi har gått igenom så mycket bra och en hel del dåligt men det viktigaste är att efter alla bråk och hemskheter som har drabbat var och en av oss så har vi alltid haft varandra och hittat tillbaka till varandra och kännt att det finns något att kämpa för. Vi är inte alls lika vi 6 men vi funkar ändå så otroligt bra tillsammans.
Det jag egentligen ville komma fram till var att jag bara ville tacka er för dessa tre år som varit de bästa i mitt liv hittills. Jag vet att vi alla har väldigt olika drömmar, vissa vill bli läkare, vissa har sökt utbildningar långt härifrån, vissa vill besöka andra länder och bosätta sig där ett tag och själv vill jag till Norge så de känns som att vi kommer att gå våra egna vägar en tid framöver nu men först så ska vi ha den bästa sommaren nånsin och sen kan vi ta våra olika vägar för att sedan på ett eller annat sätt flätas samman igen, som vi alltid gör! 
Tjejkvällar är det bästa som har hänt mig och ni kommer alltid ha en speciell plats i mitt hjärta, var och en av er. 
Tack för allt, jag älskar er! ¨
 
Every now and then
We find a special friend
Who never lets us down
Who understands it all
Reaches out each time you fall
You're the best friend that I've found



/beckibuse


IT'S A BEAUTIFUL NIGHT, WE'RE LOOKING FOR SOMETHING DUMB TO DO

Bus med kajen på G, 5 mån med bejb för några dagar sen å de ska firas med en massa bus mhihihihihihi!!!
Ha en bra kväll folk
PUSS


TONIGHT ETERNITY´S AN OPEN DOOR

Jag hade verkligen världens bästa dag/kväll och natt i onsdags då jag och min kära klass hade vår grovt efterlängtade Studentskiva!!! Den levde verkligen upp till alla mina förhoppningar och jag vill bara tillbaka till de lyckoruset jag var i då, just nu! De bjöds på mycket av varje verkligen och efter en lång men lyckad dag så somnade jag in brevid min älskade tott ! <3


EN MÅNAD KVAR!!!!!!!!!!!!!!!!!

En månad kvar till studenten idag!!!! HELT SJUKT hur snabbt 3 år har gått!!!
Det är också endast söndag måndag tisdag kvar sen är det ONSDAG OCH STUDENTSKIVAN!!!!!!! hihihihi gal1 taggad på allt som komma skall!!!

Förutom bajsfysikbajsslutbajsprovetbajs på måndag..... har pluggat en och en halvtimme nu, ska plugga en halvtimme till sen ta lunchpaus, sen blir det shopping med mamma och Adam, sen middag på stan,bio och kansken lite drinkar efteråt med mammsen.... en riktig myskväll har jag framför mig helt enkelt :) super!
Nej nu ska jag fortsätta pplugga,....

PUSS


A GIRLS FAVORITE SONGS WILL TELL YOU MORE THEN HER LIPS EVER WILL

Alltså seriöst, har verkligen försökt att plugga i två timmar nu men vill inte ens tänka på vad jag åstakommit..absolut ingenting typ...
Vill inte vill inte vill inte vill inte!!!!
Vill istället tänka på allt kul som jag har framför mig och vår skiva och studenten och allt som behöver fixas inför det ju!
Men men ska väl sätta igång snart på riktigt antar jag..sitter fortfarande ute med shorts och adams tjocktröjja, så jäkla mysigt! :D
Nej nu SKA jag plugga... PUSSSSSSS


FRÅN OCH MED DÅ, FRÅN OCH MED DU

Ett år sedan idag, exakt. Ett helt år har gått sedan mitt helvete började och äntligen börjar allt kännas bättre! Det tog alltså ett år för mig att återhämta mig från all skit men med hjälp av fina vänner och familj så gick det! Jag kommer ihåg hur allt kändes så omöjligt och ovärt där ett tag, med grej efter grej som skulle drabba mig så såg jag fakltiskt ingen ljus framtid alls, de va otroligt äckligt att känna så men nu är det äntligen över. Känner nu att lyckan vänder för mig, äntligen! Det är ju bara en vecka kvar tills vår studentskiva och bara ca en månad kvar tills jag tar studenten! Inget kan gå fel nu, inget får gå fel nu!
Snälla låt denna gäldje och lycka hållas nu så jag inte åker på nå mer skit för ja vet ärligt talat inte hur jag skulle orka med det!
Idag är det ett år sedan jag vaknade ca 4 på morgonen och kände att något inte stod rätt till och mycket riktigt så gjorde det inte de heller...Jag som trodde de va åska, tänk att jag hade så fel! 
Det var ett år sedan som pizzerian brann ner idag, för ett år sedan så var det den värsta dagen i mitt liv!  


RSS 2.0